Του έριξε υπνωτικό στην πορτοκαλάδα και έθεσε σε εφαρμογή το σατανικό της σχέδιο. Ο επιχειρηματίας Τάσος Τσαγκαρόπουλος βρέθηκε νεκρός, τσιμεντωμένος κάτω από το τζακούζι του σπιτιού…

Οι εφιαλτικές μνήμες της τραγωδίας ζωντάνεψαν στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Πατρών, όπου απρρίφθηκε η έφεση της γυναίκας που σκότωσε και τσιμέντωσε τον άτυχο άντρα, στο τζακούζι του σπιτιού που έμενε στο Διακοπτό. Η 52χρονη που σε πρώτο βαθμό καταδικάστηκε από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αμαλιάδας σε ισόβια κάθειρξη για τη δολοφονία του 42χρονου επιχειρηματία, Τάσου Τσαγκαρόπουλου. δεν εμφανίστηκε ενώπιον του δευτεροβάθμιου δικαστηρίου, ούτε και εκπροσωπήθηκε από κάποιον δικηγόρο.

Το χρονικό της υπόθεσης

Τα ίχνη του Τάσου Τσαγκαρόπουλου χάθηκαν στις 23 Μαΐου του 2009, ημέρα που είχε δανειστεί από κάποιον φίλο του, ένα άσπρο αυτοκίνητο. Λίγους μήνες μετά, η οικογένεια του 42χρονου επιχειρηματία ζήτησε τη συνδρομή της Αγγελικής Νικολούλη και της εκπομπής «Φως στο τούνελ» για τον εντοπισμό του. Κατά τη διάρκεια της πρώτης εκπομπής, το αυτοκίνητο του θύματος εντοπίστηκε από τηλεθεατές, σε κεντρικό δρόμο του Αιγίου. Στοιχείο, που σε συνδυασμό με τον εντοπισμό του τελευταίου στίγματος του κινητού του θύματος στο Διακοπτό, έστρεψε τις έρευνες της αστυνομίας στην ευρύτερη περιοχή του Αιγίου. Ακολούθησε και δεύτερη εκπομπή όπου οι αποκαλύψεις διαδέχονταν η μία την άλλη.

Ένας τηλεθεατής υποστήριξε πως είχε δει το αυτοκίνητο, του μέχρι τότε αγνοούμενου, στην αυλή ενός σπιτιού στο Διακοπτό όπου διέμενε μία κυρία, η οποία εμφανιζόταν ως πλούσια Ελληνοαμερικάνα και η οποία είχε αλλάξει τα πλακάκια στο μπάνιο του σπιτιού. Μετά από άδεια του εισαγγελέα πραγματοποιήθηκε έρευνα στην συγκεκριμένη οικία, όπου ο επιχειρηματίας ανευρέθη τσιμεντωμένος κάτω από την μπανιέρα.

Σύμφωνα με το σκεπτικό της πρωτόδικης απόφασης, η 52χρονη, στις 24 Μαΐου του 2009, έχοντας αποφασίσει από κοινού με τον τότε σύντροφό της, ο οποίος απεβίωσε πριν την αποκάλυψη της δολοφονίας, να σκοτώσει τον 42χρονο επιχειρηματία, του έριξε υπνωτικό χάπι στην πορτοκαλάδα του, με αποτέλεσμα το θύμα να χαλαρώσει και να καμφθεί η αντίστασή του. Τότε, ο σύντροφός της 52χρονης τον χτύπησε με σφυρί τέσσερις φορές στο κεφάλι και εκείνη τον έπληξε με δυο μαχαιριές στο λαιμό με αποτέλεσμα το θύμα να πέσει αιμόφυρτο και να ξεψυχήσει.

Όπως αποδείχθηκε η 52χρονη εξαπάτησε δεκάδες ανυποψίαστους ανθρώπους, αποσπώντας τους μεγάλα χρηματικά ποσά, με το πρόσχημα, είτε ότι θα τους έβγαζε βίζα, είτε ότι θα επένδυε τα χρήματά τους, ως πλούσια δήθεν ελληνοαμερικάνα. Δεν αρκέστηκε όμως στις απάτες καθώς έφτασε στο σημείο να «βγάλει από τη μέση» τον 42χρονο επιχειρηματία, με τον οποίο συνεργαζόταν.

eleftherostypos.gr