Η απόφαση ελήφθη και κανείς εκ των Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού δε θα πάει στο Σ.Ε.Φ. για λόγους ασφαλείας, όπως αποφασίστηκε στη σύσκεψη με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, με το φύλλο αγώνα του ντέρμπι να κλείνει στα γραφεία του ΕΣΑΚΕ και το παιχνίδι να κατακυρώνεται υπέρ του «τριφυλλιού».

σύσκεψη του Υφυπουργού Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη, μαζί με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, τους αδελφούς Αγγελόπουλος και εκπροσώπους του Ολυμπιακού, τον Μάκη Αγγελόπουλο, τον Αριστείδη Γολέμη και τον Βαγγέλη Γαλατσόπουλο έγινε σε τεταμένο κλίμα, με τον ισχυρό άνδρα του Παναθηναϊκού να αποχωρεί άμεσα και να προβαίνει σε πρωτοφανείς καταγγελίες εναντίον των ιδιοκτητών του Ολυμπιακού και τον Γιώργο Σκινδήλια.

Η συνεδρίαση συνεχίστηκε, για να ολοκληρωθεί 30-35 λεπτά αργότερα. Η απόφαση ήταν να μην πάει κανείς στο Σ.Ε.Φ. για το ντέρμπι της Κυριακής (17/3) ανάμεσα στους «ερυθρολεύκους» και τους «πράσινους» για λόγους ασφαλείας. Το αποτέλεσμα, είναι να κλείσει το φύλλο αγώνα στα γραφεία του ΕΣΑΚΕ, με τον Ολυμπιακό να τονίζει εκ νέου, ότι δεν υπολογίζει στις συνέπειες όσων έχουν συμβεί, με τη μη διεξαγωγή τελικά του αγώνα στο Φάληρο.

sdna.gr