Έντονη φημολογία θέλει τον Σωκράτη Κόκκαλη να παρακολουθεί τις εξελίξεις στον μπασκετικό Ολυμπιακό και παράλληλα να εξετάζει τις συνθήκες θα μπορούσε να εμπλακεί η οικογένειά του.

Αφορμή στάθηκαν η υποψηφιότητα του Πέτρο Κόκκαλη στις Ευρωεκλογές με τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. και η επικείμενη δραστηριοποίηση της εταιρείας του Σωκράτη Κόκκαλη, Intrakat, στο έργο της υπογειοποίησης που συνδέεται άμεσα με το νέο γήπεδο της Α.Ε.Κ.

Ωστόσο, το τελευταίο διάστημα ακούγεται έντονα μία φήμη, σύμφωνα με την οποία η πλευρά του γνωστού επιχειρηματία παρακολουθεί με ενδιαφέρον τις εξελίξεις στο μπάσκετ και εξετάζει τις συνθήκες με τις οποίες θα μπορούσε να εμπλακεί ξανά στην ΚΑΕ.

Μάλιστα, η Live Sport αναφέρει πως σε ένα τέτοιο σενάριο είναι υπέρ ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος βλέπει με θετικό μάτι την εμπλοκή της οικογένειας Κόκκαλη στα κοινά του Ολυμπιακού ενόψει και των επερχόμενων εκλογών.

Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πως θα εμπλακεί άμεσα ο Σωκράτης Κόκκαλης με την ΚΑΕ Ολυμπιακός, αφού θα μπορούσε αυτό να συμβεί με τον γιό του, Κωνσταντίνο.

sport-fm.gr