Αναφορά προς το Προεδρείο της Βουλής κατέθεσαν οι Βουλευτές Αιτωλοακαρνανίας του ΣΥΡΙΖΑ, Μαρία Τριανταφύλλου και Γιώργος Βαρεμένος, με την οποία καταθέτουν την επιστολή διαμαρτυρίας της Δημοτικής Αρχής Θέρμου για την κατάργηση του καταστήματος της Εθνικής Τράπεζας. Αναλυτικά η αναφορά αναφέρει τα εξής:

«Προς το Προεδρείο της Βουλής των Ελλήνων
ΑΝΑΦΟΡΑ

Για τους κ. Υπουργούς
– Επικρατείας
– Οικονομίας και Ανάπτυξης

Θέμα: Διαμαρτυρία σχετικά με την προοπτική παύσης λειτουργίας του καταστήματος Εθνικής Τράπεζας στο Δήμο Θέρμου Αιτωλοακαρνανίας.

Οι βουλευτές Αιτωλοακαρνανίας Μαρία Τριανταφύλλου και Γιώργος Βαρεμένος καταθέτουν ως αναφορά, την επιστολή διαμαρτυρίας που απέστειλε η Δημοτική Αρχή Θέρμου προς τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Εθνικής Τράπεζας, κ. Πάνο Μυλωνά, σε σχέση με το σχεδιασμό για παύση λειτουργίας του Καταστήματος Θέρμου της Εθνικής Τράπεζας. Ο Δήμος Θέρμου είναι ένας ορεινός Δήμος και έχει αδήριτη ανάγκη τραπεζικού καταστήματος, για να εξυπηρετούνται οι επαγγελματίες της ορεινής Τριχωνίδας και της ορεινής Ναυπακτίας, που φτάνουν στην πόλη. Επισυνάπτεται η επιστολή. Παρακαλούμε για την απάντηση και τις ενέργειες σας και να μας ενημερώσετε σχετικά.

Αθήνα, 4 Οκτωβρίου 2018

Οι καταθέτοντες βουλευτές
Τριανταφύλλου Μαρία
Βαρεμένος Γιώργος»