Έξαλλη η πρόεδρος του δικαστηρίου στην δίκη των 28, έδωσε ρεσιτάλ απαντήσεων στους δικηγόρους των μαρτύρων. Τι είπε για Μελισσανίδη και Κωστούλα!

Δεύτερη μέρα στην δίκη των 28 μετά την διακοπή της πρώτης (27 Σεπτεμβρίου) και η πρόεδρος του δικαστηρίου, Ιωάννα Λάμπρου Βελισσάρη έδωσε εκ νέου… ρεσιτάλ με τις ατάκες προς τους δικηγόρους των μαρτύρων.

Θυμίζουμε ότι στις 27 Σεπτεμβρίου έδωσαν το παρών μόνο 5 από τους συνολικά 24 μάρτυρες που ήταν προγραμματισμένοι για να καταθέσουν εκείνη τη μέρα με την κυρία Βελισσάρη να λέει προς τους δικηγόρους των μαρτύρων «η δίκη δεν γίνεται με ραντεβού», όταν ζητήθηκε για τον Χιου Ντάλας ειδική ημερομηνία για να καταθέσει μιας και είναι μόνιμος κάτοικος εξωτερικού.

Όμως οι… αιχμηρές ατάκες της κυρίας Βελισσάρη συνεχίστηκαν και στις 9 Οκτωβρίου.

«Όλοι οι μάρτυρες λένε ανέκδοτα. Δεν ξέρω ποιος κοροϊδεύει ποιον», ήταν η απάντησή της στην δικηγόρο του Δημήτρη ΜελισσανίδηΠαρασκευή Πολύζου όταν εξήγησε πως ο ισχυρός άντρας της Α.Ε.Κ. δεν έδωσε το παρών λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Όμως η κυρία Βελισσάρη δεν σταμάτησε εκεί. Όταν ο δικηγόρος του Φώτη ΚωστούλαΓιάννης Βοσκόπουλος τόνισε πως ο πελάτης του δεν θα μπορέσει ούτε αυτός να δώσει το παρών στην δίκη μιας και βρίσκεται στην Σουηδία, η πρόεδρος του δικαστηρίου τόνισε «Στο σπίτι καλύτερα, να μη κουραζόμαστε κιόλας».

Από τους 28 κατηγορούμενους ήταν παρόντες μόνο οι επτά: Κουρίδης, Σταθόπουλος, Δούρος, Παπακωνσταντίνου, Μπριάκος, Προύντος και ο Ηλίας Σπάθας.

Από τους 24 μάρτυρες παρόντες ήταν μόνο οι πέντε: Κύρος Βασάρας, Κυριάκος Θωμαΐδης, Πέτρος Κωνσταντινέας, Ιωάννης Καλύβας και Νίκος Παναγόπουλος.

Παναγιώτης Δαλαταριώφ – gazzetta.gr