Το Δημοτικό Γήπεδο Τ.Κ. Δοκιμίου με ομόφωνη απόφαση της τακτικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Αγρινίου που έγινε την Δευτέρα, ονομάσθηκε Γήπεδο Λεωνίδας Ζαχαράκης.

Ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ γεννηθηκε στο ΔΟΚΙΜΙ 11-4-1992,ποδοσφαιριστης του ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΔΟΚΙΜΙΟΥ προερχομενος απο την τοτε Ακαδημια της Ομαδας.
Υπηρετουσε την στρατιωτικη του θητεια στην 131 Σ.Μ στο Ακτιο και την 21-9-2017,ερχομενος με το αυτοκινητο του προς Αγρινιο στο δρομο ΚΡΕΜΑΝΙΟΛΑ
(Ακτιου -Αμφιλοχιας) , ενεπλακη σε Τροχαιο ατυχημα οπου και αφησε την τελευταια του πνοη.
Το Δ.Σ του ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΔΟΚΙΜΙΟΥ, φιλοι και παραγοντες θελησαν να τιμησουν την μνημη του και την προσφορα του για το ποδοσφαιρο στην Ομαδα της καρδιας του και ζητησανε απο τον Προεδρο και το Δ.Σ της Τ.Κ. ΔΟΚΙΜΙΟΥ το Γηπεδο να παρει το Ονομα του. Εχοντας ΟΜΟΦΩΝΗ αποφαση του Δ.Σ ο Προεδρος κ. Ππουσης Β. εθεσε το θεμα στην Επιτροπη Ποιοτητας Ζωης , οπου και εγκριθηκε,για να φθασει τελικα το θεμα στη ΤΑΚΤΙΚΗ Συνεδριαση του Δημοτικου Συμβουλιου και να παρει ΟΜΟΦΩΝΑ το ονομα ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ .

Ο Δημήτρης Βάσσης ως παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΔΟΚΙΜΙΟΥ που παραβρέθηκε στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αγρινίου, θέλει να ευχαριστήσει και να συγχαρεί ΟΛΟΥΣ για την ΟΜΟΦΩΝΗ απόφαση τους.