Ένας από τους έμπειρους ποδοσφαιριστές που έχουν περάσει από όλες τις εθνικές κατηγορίες, ο Γιώργος Πουλάκος, τον Απρίλη, έλαβε μέρος στην σχολή προπονητών UEFA C. 

Χθες, οριστικοποιήθηκε η απόφαση με την οποία είναι πλέον διπλωματούχος προπονητής ποδοσφαίρου κάτι για το οποίο μόνο περήφανος θα μπορούσε να νιώθει, τόσο ο ίδιος, όσο και οι άνθρωποι με τους οποίους συνεργάζεται.

Μάλιστα, ως προπονητής της παιδικής ομάδας «Κ8 Α.Ο. Μίμας Μικρασιατική» η οποία αποτελείται από 20 μικρούς μάγους του ποδοσφαίρου. Παιδιά τα οποία μέσα σε δύο χρόνια κατάφεραν να κερδίσουν τις εντυπώσεις και τις καρδιές μας βέβαια, τόσο στα Μέγαρα αλλά και σε μεγάλα τουρνουά, όπως στο Λουτράκι πριν ένα μήνα, εκεί όπου κατέκτησαν τη πρώτη θέση αλλά και στο πρωτάθλημα στο οποίο πήραν μέρος στον έναν από τους πέντε τελικούς κατακτώντας και σε αυτό την πρώτη θέση.

Να σημειωθεί πως την Τετάρτη (12/06) αυτοί οι μικροί μάγκες θα πάρουν μέρος σε τουρνουά που θα πραγματοποιηθεί στο Γήπεδο της Νέας Περάμου για φιλανθρωπικό σκοπό.

Μία σημαντική ευκαιρία για να καταλάβουν από μικρά ότι το ποδόσφαιρο είναι γιορτή και ότι με αυτόν τον αγώνα θα βοηθηθούν άλλα παιδιά που δεν μπορούν να παίξουν μαζί τους.

Ο ίδιος ο διπλοματούχος προπονητής ποδοσφαίρου, Γιώργος Πουλάκος μιλώντας στο AgrinioTimes.gr ανέφερε πως: «Είμαι χαρούμενος που θα συνεχίσω από ένα νέο πόστο στο χώρο του ποδοσφαίρου έχοντας ως στόχο να αγαπήσω και αυτή τη πρόκληση που σίγουρα έχει άλλο βαθμό δυσκολίας, αλλά ως γνωστόν και χωρίς καμία δόση υπερβολής έχω γεννηθεί για τα δύσκολα και θα καταθέσω και τη ψυχή μου για να προσφέρω στα νέα παιδιά τις γνώσεις που έχω αποκομίσει από τους δικούς μου προπονητές με τους οποίους συνεργάστηκα όλα αυτά τα χρόνια και να μεταδώσω τις γνώσεις μου. Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστώ τον υπεύθυνο τμήματος, Ευστάθιο Μπέτση και τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας, Γεώργιο Καραμπλάκα για τη συνεργασία που έχουμε.». 

Από την πλευρά του ο υπεύθυνος τμήματος, Ευστάθιος Μπέτσης δήλωσε στο AgrinioTimes.gr τα εξής: «Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον προπονητή μας κ. Γιώργο Πουλάκο που μετά από την καταξίωση που έλαβε ως ποδοσφαιριστής σε διάφορες ομάδες σε όλη την Ελλάδα σε ηλικία 36 χρόνων αποφάσισε να αποκτήσει το δίπλωμα του προπονητή UEFA C και να ξεκινήσει μια νέα προπονητική καριέρα με αρχική ομάδα την Κ8 της Μικρασιατικής. Εύχομαι να έχει υγεία και καλή σταδιοδρομία στα νέα του καθήκοντα. Ευχαριστίες προς όλα τα παιδιά που ακολούθησαν την ομάδα στα εντός αλλά και τα εκτός έδρας παιχνίδια, όσο και τους γονείς που δεν τους χάλασαν το χατήρι. Το επόμενο ραντεβού είναι στις αρχές Σεπτεμβρίου. Μέχρι τότε υπάρχει χρόνος για μπάνια και ξεκούραση ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.».

Επιμέλεια: Παρασκευάς Μάζης