Ο υφυπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Λευτέρης Κρέτσος θα αποφασίσει άμεσα για τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Ε.Ρ.Τ. (και τα δύο μέλη του Δ.Σ.).

Από τους επικρατέστερους για τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου της Ε.Ρ.Τ. θεωρείται λοιπόν ο Καθηγητής Νομικής, ΕΚΠΑ. Γιάννης Δρόσος. Είναι γνωστός δικηγόρος, σύμβουλος και διοικητικό στέλεχος σε υπουργεία για πολλά χρόνια, ίσως να τον θυμάστε όταν το 2017 ορίστηκε Πρόεδρος της ΕΠΟ.

Ενας ακόμα που ακούγεται πολύ για μέλος του Δ.Σ. είναι ο μουσικοσυνθέτης Δημήτρης Παπαδημητρίου. Αν πάρει τη θέση θα έχει στην επίβλεψή του την Ελληνική Ραδιοφωνία. Άλλωστε για πολλά χρόνια ήταν Διευθυντής στο Τρίτο Πρόγραμμα αλλά και Γενικός Διευθυντής της ΕΡΑ. Το κατέχει το σπορ με άλλα λόγια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, άλλα ονόματα που παίζουν για το Δ.Σ. της Ε.Ρ.Τ., με μικρότερες ή μεγαλύτερες πιθανότητες, είναι ο Γιώργος Μαθιός, ο Τάσος Μπιρσίμ, η Ελένη Σπανοπούλου, ο Λευτέρης Αρβανίτης, ο Σπύρος Ταραβήρας, ο Αλέξανδρος Λαχανάς, ο Τάκης Ψαρίδης, ο Παναγιώτης Νεστορίδης κ.ά.

e-tetradio.gr