Συνάδελφοι, η Διοίκηση του Σωματείου μας σας καλεί να πάρετε μέρος στο συλλαλητήριο που οργανώνει το Εργατικό Κέντρο Αγρινίου την ΠΕΜΠΤΗ 24 ΟΚΤΩΒΡΗ στην κεντρική πλατεία  ώρα 7 μ.μ. στο Αγρίνιο, ενάντια στο αντεργατικό – αντιλαϊκό νομοσχέδιο  της κυβέρνησης που μας πάει πολλές δεκαετίες πίσω, για να εξυπηρετηθούν τα συμφέροντα του Μ. Κεφαλαίο.

Παλεύουμε ενάντια στο νομοσχέδιο που οδηγεί στην ουσιαστική κατάργηση  των Συλλογικών Συμβάσεων , στο ασφυκτικό περιορισμό της συνδικαλιστικής δράσης  και ανατρέπει ότι απέμεινε από δικαιώματα των εργαζομένων του κλάδου και γενικότερα, που κατακτήθηκαν με θυσίες  και αίμα .

Η κυβέρνηση της Ν. Δημοκρατίας , όπως και οι προηγούμενες , ακολουθούν πιστά τις εντολές της Ε.Ε. , του ΣΕΒ και των τραπεζιτών σε βάρος της εργατικής τάξης  και της λαϊκής οικογένειας , στο όνομα της ανάπτυξης που είναι προς τα δικά τους συμφέροντα.

Καλούμε τους εργαζόμενους στις οικοδομές και τις κατασκευές να δώσουμε  μια ακόμα φορά απάντηση , παίρνοντας μέρος στο συλλαλητήριο του Ε.Κ.Α. την Πέμπτη  24 Οκτώβρη στις 7 το βράδυ στην κεντρική πλατεία.