Μια διαφορετική νότα και μια καλύτερη διάθεση να κυκλοφορήσει κανείς προκύπτει μετά την εγκατάσταση νέου φωτισμού σε δρόμους της πόλης του Μεσολογγίου.

Ο φωτισμός ολοκληρώθηκε αυτές τις μέρες και οι νέες κολώνες με τα led έχουν προσδώσει περισσότερη ασφάλεια, αλλά και τελείως διαφορετική εικόνα εκεί που εγκαταστάθηκαν. Δηλαδή στο τέρμα της ανατολικής περιμετρικής από το ΕΠΑ.Λ. μέχρι την στροφή, στην οδό Κύπρου από το Δεσποτικό ως την παλιά νομαρχία και από την Παλαμαϊκή Σχολή έως την διασταύρωση του λιμανιού.

Πρόκειται για μια αρκετά μεγάλη ακτίνα η οποία προσδίδει πλέον άλλη εικόνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του www.aixmi-news.gr ακολουθεί η δυτική περιμετρική Μεσολογγίου και η περιμετρική του Αιτωλικού όπου ήδη υπάρχει ανάδοχος σε σχετική εργολαβία του δήμου.

Ανάγκες μεγάλες υπάρχουν πέριξ του λιμανιού όπου το καλοκαίρι συχνάζει χιλιάδες κόσμου καθώς και σε πολλά άλλα δημοτικά διαμερίσματα.

Εκείνο που πρέπει να προσέξει η νέα Δημοτική Αρχή είναι η ομοιομορφία των φωτιστικών καθώς παρατηρείται ένα «λίγο απ’ όλα» που πρέπει να εξαλειφθεί για την καλύτερη αισθητική.

Επίσης μείζον είναι να αλλαχτεί όλο το δίκτυο φωτισμού στο δήμο με φώτα τύπου led που έχουν πολύ μεγαλύτερη απόδοση και είναι πιο οικονομικά.

aixmi-news.gr