Την 1η Νοεμβρίου θα γραφτεί και τυπικά το τέλος του τηλεοπτικού σταθμού Mega.

Το κανάλι σταμάτησε να εκπέμπει την 28η Οκτωβρίου και οι οριστικοί τίτλοι τέλους θα μπουν με τον πλειστηριασμό των περιουσιακών του στοιχείων. Φυσικά το μεγαλύτερο ενδιαφέρον θα συγκεντρώσει η ταινιοθήκη του καναλιού.

Οι σειρές και οι ταινίες του Mega συντρόφευσαν το τηλεοπτικό κοινό. Δεν είναι τυχαίο ότι ακόμη και όταν το κανάλι ήταν στην «εντατική» οι σειρές που μεταδίδονταν σε επανάληψη του έδιναν διψήφιο ποσοστό τις μετρήσεις τηλεθέασης.

Ένα από τα επικρατέστερα σενάρια για την απόκτησή είναι η συμμαχία των καναλαρχών προκειμένου να την κάνουν δική τους. Σύμφωνα με το enimerosi24.gr θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι ο Γιάννης Βαρδινογιάννη, ο Θοδωρής Κυριακού και ο Ιβάν Σαββίδης θα συνασπιστούν για να αποκτήσουν ισχυρό χαρτί έναντι των αντιπάλων τους.

Το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει ότι είναι πιθανό σε αυτή την συμμαχία να συμμετάσχει και ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Μην ξεχνάμε ότι η Alter Ego του εφοπλιστή και μεγαλομετόχου του Ολυμπιακού εξασφάλισε την έκτη άδεια γενικού περιεχομένου και το One Channel Θα εκπέμψει μέσω της digea.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι παραμένει άγνωστο τι θα πράξει ο ιδιοκτήτης του ΣΚΑΪ Γιάννης Αλαφούζος.

dailymedia.gr