Σημαντικά ήταν τα θέματα για την Αιτωλοακαρνανία, που συζητήθηκαν στη διάρκεια της συνέντευξης που παραχώρησε σήμερα στον «ΔΥΤΙΚΑ FM – 92,8» και στην εκπομπή «Προσώπων… Έργα» του Σωκράτη Τσόμπου, η εκτελεστική γραμματέας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος κ. Διονυσία Μαράτου.

Η κ. Μαράτου αναφέρθηκε στις πρώτες δυσκολίες εφαρμογής του θεσμού της Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης και στην εκπόνηση ενός ολοκληρωμένου στρατηγικού σχεδίου ανάπτυξης το οποίο τέθηκε σε εφαρμογή και η υλοποίησή του βρίσκεται σε εξέλιξη παράλληλα με τον σχεδιασμό της επόμενης προγραμματικής περιόδου (2021 – 2027).

maratou

maratou2

maratou3

Στην ίδια συνέντευξη η κ. Μαράτου στάθηκε στο εκτεταμένο πρόγραμμα έργων που εκτελείται για την δημιουργία νέων υποδομών στην Αιτωλοακαρνανία, ενώ αναφέρθηκε σε μια σειρά δράσεων και προγραμμάτων που στόχο έχουν τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων, την άμβλυνση των ανισοτήτων καθώς και στην δημιουργία ελκυστικών προϋποθέσεων για επενδύσεις.

Το κείμενο της συνέντευξης της κ. Μαράτου θα δημοσιευθεί στην εφημερίδα «ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ» στο φύλλο των Χριστουγέννων (25/12/2018).

Ακούστε όλη τη συνέντευξη της κ. Διονυσίας Μαράτου.