Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη. Όπως αποκαλύπτει σήμερα το Star, η άτυχη κοπέλα δεν πρόλαβε να αντιδράσει στα χτυπήματα των δραστών και να αμυνθεί  διότι την απείλησαν με μαχαίρι.

Δείτε το βίντεο εδώ

Τα εργαστηριακά αποτελέσματα θα αποκαλύψουν στην ανακρίτρια Ρόδου ποιος από τους δυο φερόμενους ως δράστες χτύπησε, βίασε αλλά και έριξε στο γκρεμό την Ελένη Τοπαλούδη. ‘Ελληνας και Αλβανός επιμένουν στην τακτική που κρατούν από την πρώτη ημέρα της σύλληψής τους. Να τα ρίχνει ο ένας στον άλλον.

Ο δικηγόρος της οικογένειας της άτυχης φοιτήτριας Αλέξης Κούγιας μιλώντας στο Star, είναι σαφής:

«Όταν εκείνη αρνήθηκε και απείλησε να τους φέρει την αστυνομία, αποφάσισαν να την εκτελέσουν και προσπάθησαν να την εκτελέσουν με διάφορους τρόπους.  Τα αντικειμενικά στοιχεία δείχνουν ότι πρόκειται για πρωτοφανή δολοφονία για τα ελληνικά δεδομένα». 

Την απείλησαν  με μαχαίρι, αποπειράθηκαν να τη στραγγαλίσουν. Η Ελένη Τοπαλούδη έζησε τον απόλυτο εφιάλτη και δεν πρόλαβε καν να αντιδράσει. Η ιατροδικαστική έκθεση δείχνει ότι η κοπέλα δεν μπορούσε να αντισταθεί καθώς οι δυο νεαροί την είχαν ακινητοποιήσει κρατώντας της τα χέρια.

Ο Πρόεδρος Ιατροδικαστών, Γρηγόρης Λέων, εξηγεί«Η άτυχη κοπέλα υπέστη όλες τις μορφές βίας που θα μπορούσε να υποστεί από τους δράστες. Υπέστη σωματική βία είτε με τα χέρια είτ με ένα νύσσον και τέμνον όργανο όπως είναι το μαχαίρι.  Υπέστη σεξουαλική βία. Υπέστη τέτοιο βαθμό βίας που η όποια αντίστασή της φαντάζει μηδαμινή μπροστά στη βία που υπέστη από τους δράστες».

Σε εξέλιξη η έρευνα για τον βιασμό 

Στη Ρόδο εκτός από τη δολοφονία της Ελένης οι αρχές διερευνούν και την υπόθεση του βιασμού της πριν από ένα χρόνο. Εξετάζουν αν συνδέονται άτομα μεταξύ τους καθώς ο Έλληνας και η παρέα των βιαστών ήταν από την ίδια περιοχή του νησιού.

Δύσκολες ώρες γα την οικογένεια 

Οι γονείς και ο αδερφός της Ελένης έκαναν  πρωτοχρονιά χωρίς το κορίτσι τους.

Την ερχόμενη εβδομάδα θα έρθουν στο φως νέα στοιχεία για το έγκλημα που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

star.gr