Η νέα σεζόν φέρνει ξεκίνησε δυναμικά για την Ευαγγελία Αραβανή που έχει πια το δικό της σόου από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ. Η όμορφη παρουσιάστρια έχει αναλάβει το «Μy Style Rocks» και το απολαμβάνει. Λίγο πριν την πρεμιέρα του πόζαρε στον φωτογραφικό φακό του Δημήτρη Σκουλού για το εξώφυλλο του περιοδικού Celebrity.

Μία από τις πιο εντυπωσιακές και σέξι φωτογραφίσεις της. Κάποιες από τις πόζες του cover girl του τεύχους Οκτωβρίου μοιράστηκε ο ταλαντούχος φωτογράφος μέσα από τον λογαριασμό του στο instagram.

Η Ευαγγελία είναι αναμφισβήτητα όμορφη και για πολλούς θεωρείται η ιδανική γυναίκα. Η ίδια ωστόσο δηλώνει στη συνέντευξή της στο περιοδικό πως αν μπορούσε θα άλλαζε κάτι στην εμφάνισή της. «Αν και πολλοί θα απορήσουν και θα ειρωνευτούν, έχω να πω πως ναι, θα άλλαζα κάτι αν μπορούσα: τη μύτη μου. Στο προφίλ είναι μια χαρά, αλλά στο ανφάς δεν μου αρέσει. Είναι μια τόση δα μικρή λεπτομέρεια, που σε όποιον την αναφέρω γελάει, αλλά και που δεν θα κάνω ποτέ τίποτα για να τη διορθώσω, γιατί απλά τρέμω τα χειρουργεία», λέει.