Μετρώντας ήδη δύο αποχωρήσεις γνωστών ονομάτων σε επίπεδο στελεχών (Ιζαμπέλα Σασλόγλου από τη θέση της διευθύντριας προγράμματος και Γιώργος Καπουτζίδης από τη θέση του υπεύθυνου του τομέα μυθοπλασίας) το νέο Mega τα μόνα φρέσκα ψυχαγωγικά προγράμματα που προσέφερε στους τηλεθεατές είναι μια εκπομπή γυμναστικής και μια με format τηλεοπτικής συναυλίας και τη συμμετοχή γνωστών καλλιτεχνών.

Και ενώ υπήρχε η φημολογία πως σειρές αντάξιες του παλιού Mega θα ενισχύσουν το σταθμό από την επόμενη σεζόν, κάτι τέτοιο δεν φαίνεται μέχρι στιγμής να επιβεβαιώνεται. Ούτε με τον Γιώργο Καπουτζίδη, ούτε και με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη. Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταφέρει το TV Ethnos, αυτή τη στιγμή έχουν παγώσει και οι συζητήσεις με τον Γιώργο Κυρίτση που είχε καταθέσει πρόταση καθημερινής σειράς και η οποία σε πρώτη φάση είχε πάρει το «πράσινο φως». Άγνωστο παραμένει και το εάν θα βγει ψυχαγωγικό πρωινό από το Φθινόπωρο μετά και την οριστική άρνηση πολύ γνωστής ηθοποιού να το αναλάβει.

Η επανεκκίνηση του Mega με νέα ψυχαγωγικά προγράμματα μετατίθεται όπως όλα δείχνουν για τον Ιανουάριο του 2021 (εκεί αποσκοπεί και η πρόσφατη αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της Alter Ego) σε μια χρονική στιγμή βέβαια που οι υπόλοιποι σταθμοί θα έχουν ξεδιπλώσει το πρόγραμμά τους, θα ετοιμάζονται για την εκκίνηση του β’ μισού της σεζόν και βέβαια όλοι οι παρουσιαστές της… Α’ Εθνικής θα είναι δεσμευμένοι με συμβόλαια αποκλειστικής συνεργασίας.

Χρήστος Παναγούλης – tvnea.com