Στις αρχές του νέου έτους αναμένεται να κάνει πρεμιέρα το νέο κανάλι του Βαγγέλη Μαρινάκη. Ως γνωστόν έχει ήδη κατατεθεί αίτηση για την απόκτηση της μιας ορφανής άδειας και αναμένεται η απόφαση του Ε.Σ.Ρ. για να ολοκληρωθεί και τυπικά το θέμα.

Οι προετοιμασίες μάλιστα για να είναι όλα έτοιμα και να εκπέμψει χωρίς προβλήματα το κανάλι είναι πυρετώδεις. Ήδη οι άνθρωποι του επιχειρηματία έκλεισαν κτίριο στο Μπουρνάζι το οποίο έχει άρωμα Alter.

Πιο συγκεκριμένα ήρθαν σε συμφωνία και εξασφάλισαν το πρώην κτίριο του Alter στην Αγίας Παρασκευής όπου και θα στηθεί το…στρατηγείο του καναλιού προκειμένου να διευθετηθεί κάθε εκκρεμότητα πριν τη μεγάλη πρεμιέρα.

Όσο για τα πρόσωπα που θα στελεχώσουν το κανάλι τα ονόματα που ακούγονται είναι πολλά. Η πρώτη που έκλεισε εδώ και καιρό είναι η Πόπη Τσαπανίδου, ενώ για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων η επικρατέστερη είναι η Όλγα Τρέμη.

Μάλιστα σύμφωνα με ανθρώπους που γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις η πρώην παρουσιάστρια του Mega δεν θα είναι το μόνο πρόσωπο από το δελτίο ειδήσεων του Μεγάλου καναλιού που θα μετακομίσει στο κανάλι του Μαρινάκη. Παίζει δυνατά και το όνομα γνωστού και πολυσυζητημένου συναδέλφου της, καθώς θα δοθεί ιδιαίτερη βαση στον ενημερωτικό τομέα! Ειδικά ενόψει εκλογών…

dailymedia.gr