Επιμελητήριο Λευκάδας: 2ο Σχολείο Επιμόρφωσης Επαγγελματιών Τουρισμού

Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2019

• ΟΜΙΛΙΕΣ-ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΗ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΟΥ IONION STAR

17:30-18:00 ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ – ΕΓΓΡΑΦΗ

18:00-19:00 Κανόνες σύνθεσης μενού και μπουφέ Σεφ Μουζάκης Κωνσταντίνος, Πρόεδρος Λέσχης Αρχιμαγείρων “Ακρόπολις”

19:00-19:45 Hospitality is everywhere: Ας ξανα–συστηθούμε! MA Λαλούμης Αθανάσιος

19:45-20:00 ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ

20:00-21:00 Υψηλή επαγγελματική απόδοση: πώς να φτάσουμε στο μέγιστο αυτής! MA Λαλούμης Αθανάσιος

 

Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2019

• ΟΜΙΛΙΕΣ-ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΗ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΟΥ IONION STAR

9:30 -10:00 ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ – ΕΓΓΡΑΦΗ

10:00-10:30 Χαιρετισμοί

10:30-11:15 Νέες τάσεις στο τουρισμό 2020 Πειστικού Μάγδα Head of Faculty of Tourism and Hospitality Management, Mητροπολιτικό Κολλέγιο

11:15-12:30 Βασικές αρχές οργάνωσης καταλύματος MA Λαλούμης Αθανάσιος

12:30- 12:45 ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ

12:45-13:45 Εκπαίδευση και επαγγελματική ετοιμότητα στη σύγχρονη αγορά του τουρισμού MA Λαλούμης Αθανάσιος

13:45 -14:45 Ποιοτική εξυπηρέτηση πελατών Καλογερόπουλος Γιώργος εκπαιδευτής Housekeeping

14:45-15:00 ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ

15:00 -18:00 Οροφοκομία (Housekeeping) Καλογερόπουλος Γιώργος εκπαιδευτής Housekeeping

 

 

Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2019
• ΟΜΙΛΙΕΣ-ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΤΙΑΣΗ ΚΑΙ ΜΠΑΡ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΗ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΟΥ IONION STAR

9:45-10:00 ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ – ΕΓΓΡΑΦΗ

10:00-11:00 Η εστίαση στην εποχή της κρίσης – Η απάντηση τωνεπιχειρήσεων MA Λαλούμης Αθανάσιος

11:00-12:00 Κρίσιμα σημεία υγειονομικών ελέγχων MA Λαλούμης Αθανάσιος

12:00 – 12:15 ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ

12:15-13:15 Μαγειρεύοντας την ταυτότητα του προορισμού Σεφ Μουζάκης Κωνσταντίνος, Πρόεδρος Λέσχης Αρχιμαγείρων “Ακρόπολις”

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ

13:30-15:00 Οργάνωση του Μπάρ & βασικές αρχές bartending MA Λαλούμης Αθανάσιος

15:00 – 15:15 ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ

15:15 – 18:30 Βασικές αρχές service MA Λαλούμης Αθανάσιος

18:30 – 20:00 Οινολογία & food pairing MA Λαλούμης Αθανάσιος