Αν και είναι γνωστό ότι μετά την ανέλπιστη σαρωτική πορεία του «Survivor» στη χώρα μας τα στελέχη τηλεοπτικών σταθμών αναζητούν παρόμοια ριάλιτι, εντούτοις τα νέα που έρχονται από τον ALPHA είναι ευχάριστα για την εγχώρια παραγωγή μυθοπλασίας.

Εκτός λοιπόν από τη «μεταγραφή» των «Μπρούσκων» που πρώτα έγραψα στο Newsit.gr και… βιάστηκε να επιβεβαιώσει ο αντιπρόεδρος του σταθμού Δήμος Βερύκιος, στο κανάλι της Κάντζας συνεχίζουν να ποντάρουν στις ελληνικές σειρές.
Ευχάριστα λοιπόν τα νέα για τους συντελεστές, αλλά και τους τηλεθεατές βεβαίως βεβαίως, καθώς η σειρά που πήρε το πράσινο φως, τους έχει αποδεδειγμένα και δικαιολογημένα κερδίσει.
Ο λόγος για τη σειρά «Το σόι σου» που θα συνεχίσει και την επόμενη σεζόν να προβάλλεται από τον ALPHA και να κρατά ευχάριστη συντροφιά στους τηλεθεατές.

Επίσης, σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου ένα «βήμα» πριν να πάρουν το πράσινο φως και για την επόμενη σεζόν είναι δύο ακόμα πετυχημένες σειρές του σταθμού, οι «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» και «Έλα στη θέση μου».
Βέβαια απομένουν κάποιες λεπτομέρειες, τουλάχιστον όσον αφορά τη «Μουρμούρα», καθώς δεν αποκλείεται να δούμε αλλαγές στα πρόσωπα, αλλά θεωρείται ότι η σειρά θα συνεχίσει και του χρόνου.


Τέλος, να αναφέρω ότι την επόμενη σεζόν θα ολοκληρωθεί και η σειρά «Παραμύθι… αλλιώς» καθώς τη φετινή σεζόν θα προβάλλεται έως την Παρασκευή 23 Ιουνίου και τα υπόλοιπα από τα 20 συμφωνηθέντα επεισόδια θα προβληθούν την επόμενη σεζόν…!

Γρηγόρης Μελάς – newsit.gr