Κι εκεί που πιστεύαμε ότι κάτι αρχίζει να γίνεται με την εγχώρια μυθοπλασία τελικά έχουμε την επιστροφή τούρκικων σειρών.

Και μάλιστα εις διπλούν καθώς σύντομα δύο σειρές παραγωγής της γειτονικής μας χώρας κάνουν… εισβολή στο τηλεοπτικό τοπίο: η μία από τον ΑΝΤ1 και η άλλη από το MEGA που μπορεί οι εργαζόμενοί του να είναι μήνες απλήρωτοι, αλλά βρέθηκε τρόπος να ενταχθεί στο πρόγραμμα του σταθμού της Μεσογείων καινούργια τούρκικη σειρά ώστε να διεκδικήσει διαφημιστικά έσοδα που θα αυξάνουν τους δεσμευμένους τραπεζικούς λογαριασμούς!

Στον ΑΝΤ1 λοιπόν θα προβάλλουν τη σειρά «Μοιραία έλξη» που κάνει πρεμιέρα με διπλό επεισόδιο τη Δευτέρα 20 Μαρτίου και θα προβάλλεται καθημερινά στις 16:30. Η σειρά του MEGA «Ζωές παράλληλες» θα κάνει πρεμιέρα μία βδομάδα αργότερα, τη Δευτέρα 27 Μαρτίου και θα προβάλλεται καθημερινά στις 18:50.

Έχω μάλιστα πληροφορηθεί ότι αυτές δεν θα είναι οι μοναδικές τούρκικες σειρές που θα προβληθούν αυτή τη σεζόν, αφού μία ακόμα… περιμένει στο ράφι και οι υπεύθυνοι του τηλεοπτικού σταθμού περιμένουν να δουν την πορεία στους πίνακες τηλεθέασης των δύο προαναφερόμενων κι αναλόγως θα κριθεί πότε θα βγει κι αυτή στο εγχώριο τηλεοπτικό τοπίο…

Γρηγόρης Μελάς – newsit.gr