Οι αρχές “ξεσκονίζουν” το λάπτοπ της 35χρονης και αναλύουν αρχεία, φωτογραφίες και σημειώσεις. Κανείς δεν γνώριζε τον 40χρονο λέει η αδερφή της. Συγγνώμη και εξηγήσεις περιμένει η 34χρονη Ιωάννα που θα χειρουργηθεί στα χέρια αυτή τη φορά.

Στα εργαστήρια της Αστυνομίας βρίσκεται το λάπτοπ της 35χρονης που έριξε το βιτριόλι και αναλύονται τα πάντα. Αρχεία, mail, φωτογραφίες και σημειώσεις. Το κενό στην υπόθεση εξακολουθεί να είναι το που βρήκε η κατηγορούμενη το βιτριόλι. Πότε το αγόρασε και τελικά πως έφτασε στα χέρια της. Οι αστυνομικοί δεν αποκλείουν για την προμήθεια του καυστικού υγρού να είχε και συνεργό που εν αγνοία του για την επίθεση βοήθησε την κατηγορούμενη.

38 μέρες μετά την επίθεση με το βιτριόλι και η δράστρια δεν έχει δώσει την παραμικρή εξήγηση για τον λόγο που έφτασε αυτή την πράξη. Μια στάση που ενοχλεί αφάνταστα την Ιωάννα σύμφωνα με το ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου του star. Μάλιστα σύμφωνα με τον δικηγόρο της, η σιωπή της 35χρονης είναι υπερασπιστική γραμμή ενώ της άτυχης Ιωάννας γεμάτη πόνο περιμένοντας να ακούσει την όποια εξήγηση για την επίθεση.

Δεν γνώριζε τον 40χρονο η αδερφή της

Αυτό που είναι περίεργο είναι πως κανείς από το περιβάλλον της 35χρονης δεν γνώριζε για την ύπαρξη του 40χρονου άνδρα, ούτε καν η αδερφή της.

Έμενα με την αδερφή μου πριν από 8 ή 9 χρόνια. Το 2013 έφυγα και συγκατοίκησα με τον σύζυγό μου. Όλο αυτό τον καιρό που συγκατοικούσα με την αδερφή μου με σύστησε μόνο σε έναν άνδρα με τον οποίο όπως μου ανέφερε είχε δεσμό για δυο χρόνια.

Δεν θυμάμαι το όνομά του. Επίσης είναι ο μοναδικός άνδρας που έφερε σπίτι μας. Από τότε που σταματήσαμε να συγκατοικούμε μέχρι και σήμερα ποτέ δεν είχε αναφέρει αν είχε σχέση ή δεσμό με κάποιον άνδρα. Πάντα μου έλεγε οτι στη δουλειά της αλλά και στην προσωπική της ζωή όλα είναι καλά.

https://www.newsit.gr/