Όπως, σας ενημέρωσε με προηγούμενη ανάρτηση (δείτε εδώ) το AgrinioTimes.gr το πρωί του Σαββάτου, 22 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα σε ιδιωτική κλινική το χειρουργείο του έμπειρου ποδοσφαιριστή Γιώργου Πουλάκου, από τον Ορθοπεδικό Χειρούργο Κωνσταντίνο Ιντζόγλου, αφού οι εξετάσεις στις οποίες είχε υποβληθεί έδειξαν κάταγμα έξω σφυρού περόνης και ανοιχτή κνημοπερονιαία συνδέσμωση. 

Η επέμβαση ήταν δύσκολη αλλά όλα πήγαν καλά και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής ένιωσε την ανάγκη να ευχαριστήσει τον ιατρό Ορθοπεδικό Χειρούργο -μα πάνω απ’όλα άνθρωπο Κωνσταντίνο Ιντζόγλου– για όλα όσα έκανε για να πραγματοποιηθεί η επέμβαση άμεσα.

Κώστας Γιαννακάρης, Ιερόθεος Μαργέτης και Ιερόθεος Κορογιάννης

Το ενδιαφέρον για την πορεία της υγείας του ήταν τέτοιο που αντιπροσωπεία (Κώστας Γιαννακάρης, Ιερόθεος Μαργέτης και Ιερόθεος Κορογιάννης) των παλαιμάχων του Βύζαντα Μεγάρων τον επισκέφθηκε την αμέσως επόμενη ημέρα στο σπίτι του και του ευχήθηκαν περαστικά και ταχεία ανάρρωση με τον ίδιον να τους ευχαριστεί για την κίνησή τους αυτή.

Ο ίδιος το μόνο που θέλει στην παρούσα χρονική στιγμή είναι να ευχηθεί σε όλο το κόσμο Χρόνια Πολλά, Καλές Γιορτές και το 2019 να φέρει στον καθένα ότι επιθυμεί, έχοντας προπάντων υγεία.

Όσο για τα αγωνιστικά θέματα που τρέχουν αρκεί να σημειώσουμε πως είναι ήδη ελεύθερος από την ομάδα του Βύζαντα και αναζητά τον επόμενο σταθμό της ποδοσφαιρικής του καριέρας, στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Επιμέλεια: Παρασκευάς Μάζης