Το Δ.Σ. του Ε.Κ.Α. καταγγέλλει στην εργατική τάξη  και το λαό της περιοχής τις απαράδεκτες ενέργειες της πλειοψηφίας της Ομοσπονδίας  Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδας (ΠΑΣΚΕ ,ΔΑΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ ομάδα Βασιλόπουλου) να διαλύσουν το  συνέδριο της Ομοσπονδίας .

Σαν Εργατικό Κέντρο  έχουμε καταγγείλει τις νοθείες , τη συμμετοχή  διευθυντικών στελεχών επιχειρήσεων στις αρχαιρεσίες των σωματείων  που μάλιστα εκλέγονται στα Δ.Σ. και αντιπρόσωποι σε δευτεροβάθμια όργανα  και τη Γ.Σ.Ε.Ε. κι όλα αυτά για να δημιουργήσουν πλαστές πλειοψηφίες μπροστά στο συνέδριο της Γ.Σ.Ε.Ε.

Δε δίστασαν, προκειμένου  να επιτύχουν το στόχο τους , να επιστρατεύσουν και μπράβους  ενόπλους, ανθρώπους της νύχτας, ποινικούς, χτυπώντας αντιπροσώπους  συνδικάτων.

Είναι μεγάλη  η ευθύνη της κυβέρνησης , που με την παρουσία  των ΜΑΤ στο Ε.Κ. Κατερίνης και την παρουσία ασφαλίτη  στο συνέδριο του Ε.Κ. Θεσσαλονίκης επιστράτευσαν και σ’ αυτό το συνέδριο αστυνομικές δυνάμεις  που στην καταγγελία για ενόπλους μπράβους δεν έκαναν τίποτα για να τους απωθήσουν.

Αυτές οι συνδικαλιστικές ηγεσίες έχουν το θράσος  να εγκαλούν τις ταξικές δυνάμεις το ΠΑΜΕ, που δίνει  καθημερινά τη μάχη στους κλάδους στους χώρους δουλειάς,  για να συσπειρωθούν οι εργαζόμενοι και να παλέψουν για την επίλυση των προβλημάτων τους .

Βασικά η οργάνωση της πάλης  είναι έξω από την ατζέντα τους. Το μόνο που τους ενδιαφέρει  είναι οι πλαστές πλειοψηφίες με κάθε τρόπο , για να τις χρησιμοποιούν σ’ όλα τα επίπεδα να περνά η αντιλαϊκή – αντεργατική πολιτική κυβερνήσεων- εργοδοτών- Ε.Ε.  

Αγωνιζόμαστε  και καλούμε όλη την εργατική τάξη  να συμβάλει για συνδικάτα ταξικά όχι εργοδοτικά, για την ανασύνταξη του εργατικού , συνδικαλιστικού κινήματος.

ΕΞΩ ΟΙ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ

ΕΞΩ ΟΙ ΜΑΪΜΟΥΔΕΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ

Όσο και αν προσπαθούν να τρομοκρατήσουν τους εργαζόμενους  δε θα τους περάσει.

Έχουμε τη δύναμη  να τους απομονώσουμε.