Αποστόλης Κωνσταντόπουλος και Χρήστος Μπελεβώνης, έχουν αρκετά κοινά. Πρώτα απ’ όλα ότι οι πατεράδες τους έκαναν μεγάλη καριέρα στον Παναιτωλικό.

Μετά, ότι σε πολύ μικρή ηλικία έγιναν… μόνιμοι κάτοικοι Emileon, αρχίζοντας από την Ακαδημία και συνεχίζοντας στα αγωνιστικά τμήματα. Μαζί κλήθηκαν και αγωνίστηκαν στις Εθνικές ομάδες (προπαίδων, παίδων) κατέκτησαν το Aegean Cup στην Τουρκία και πρόσφατα αγωνίστηκαν στα φιλικά με την Β. Ιρλανδία.

Χθες ο Νίκος Κεχαγιάς τους κάλεσε ξανά στην Εθνική Παίδων για προπονήσεις (6-7 Μαρτίου, ενόψει της συμμετοχής στο Elite Round που γίνεται στο τέλος του μήνα στην Ελβετία, με αντιπάλους την Ισπανία, την Ουκρανία και το Κόσσοβο.

Αυτή τη φορά προστέθηκε και τρίτος στην παρέα. Πρόκειται για τον τερματοφύλακα, στον Βαγγέλη Κοντογιάννη, που κλήθηκε για πρώτη φορά από τον ομοσπονδιακό τεχνικό, αυξάνοντας και τον αριθμό των παικτών του Παναιτωλικού που φοράνε το εθνόσημο.

Τα τρία παιδιά (Κοντογιάννης, Κωνσταντόπουλος, Μπελεβώνης), γεννημένα το 2002, είναι βασικά στελέχη της Κ17 του Παναιτωλικού, η οποία κάνει εξαιρετική πορεία στο πρωτάθλημα υποδομής Super League και διεκδικεί τη συμμετοχή της στο Final 4 για πρώτη φορά. Ισοβαθμεί στη 2η θέση του ομίλου με τον ΠΑΣ Γιάννινα (34 βαθμοί) με πρώτο τον Π.Α.Ο.Κ. (41). Μάλιστα την επόμενη αγωνιστική θα παίξουν μεταξύ τους στα Γιάννενα.