Ετήσιος Χορός – Κοπή Πίτας Πολιτιστ. & Μορφ. Συλλόγου “Το Αιτωλικό”

Με μεγάλη επιτυχία και με την παρουσία πολύ κόσμου – αποτελούμενου από τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου μας – πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος χορός και η κοπή της πίτας μας για το 2018!

Ο ενθουσιασμός και το κέφι, κράτησε έως αργά σε μια ακόμη όμορφη βραδυά, άψογα οργανωμένη από τα μέλη του νέου Δ.Σ. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε λοιπόν, πρώτα τα μέλη του Συλλόγου μας, αλλά και τους φίλους μας από το Μεσολόγγι, Αγρίνιο και Οινιάδες που στηρίζουν τις δράσεις μας. Επίσης ευχαριστούμε για την παρουσία τους τον Δήμαρχο Ι.Π. Μεσολογγίου κ. Νίκο Καραπάνο, τον πρόεδρο της Κοινωφελούς κ. Τάσο Σκαρμούτσο, τον Αντιδήμαρχο Αιτωλικού κ. Αντρέα Κότσαλο, την πρόεδρο της Δ.Ε. Μεσολογγίου κ. Καζαντζή, τον Διευθυντή του Γ.Ν. Νοσοκομείου κ. Πάνο Παπαδόπουλο, τον κ. Νίκο Μουρκούση και όλους τους εκπροσώπους Συλλόγων και φορέων που μας τίμησαν με την παρουσία τους! Ευχόμαστε σε όλους,καλή και δημιουργική χρονιά με υγεία. 

Με αγάπη , ομαδικότητα, με συλλογική συνείδηση και με ευθύνη, στους στόχους μας και στο κοινό αποτέλεσμα προχωρούμε στις προσεχείς δράσεις μας, Στα παλιά μέλη που ενεργοποιούνται ξανά, αλλά και στα νέα, που με τον ενθουσιασμό τους συνεχίζουν τις πολιτιστικές μας διαδρομές, στήριζεται ο Ιστορικός Σύλλογος της πόλης μας – ο Σύλλογος της καρδιάς μας, ο Πολιτιστικός & Μορφωτικός Σύλλογος “Το Αιτωλικό” ! (φωτ. Παρασκευάς Κατσαντώνης)