Μέσα σε ένα ζεστό περιβάλλον και μια κεφάτη ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος χορός των συλλόγων Αριάδος και Καινούργιου- Αμφιλοχικού Άργους «ΤΟ ΚΑΣΤΡΟ», το μεσημέρι της Κυριακής 2/2/2020, στην αίθουσα δεξιώσεων «Το κέρας της αμάλθειας» στον Βύρωνα. Οι δύο σύλλογοι συνδιοργάνωσαν με απόλυτη επιτυχία την πολιτιστική τους εκδήλωση, καθώς η θαυμάσια αίθουσα ήταν κατάμεστη από τα μέλη και τους φίλους που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα των δύο συλλόγων.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με τον χαιρετισμό του προέδρου του συλλόγου «ΤΟ ΚΑΣΤΡΟ» κ. Τσιατσιμά Παύλο, ο οποίος τόνισε ιδιαίτερα την συνεργασία των τριών συλλόγων της περιοχής, του Λουτρού και περιχώρων, του Καινούργιου-Αμφιλοχικού Άργους και της Αριάδος, με την οποία αποσκοπούν να βοηθήσουν όλοι μαζί στην επίλυση των βασικών προβλημάτων (όπως δρόμοι, παραλίες, Αρχαιολογικοί χώροι, οικιστικό και νερό) προς όφελος όλων.

«Θέλουμε να είμαστε πραγματικά χρήσιμοι για τον τόπο μας» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Τσιατσιμάς. Επιπλέον, κάλεσε όλους τους συγχωριανούς να συμμετέχουν στις εκδηλώσεις των συλλόγων και να συναποφασίζουν για τα κοινά προβλήματα που χρόνια ταλαιπωρούν τους κατοίκους της περιοχής.

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο πρόεδρος του συλλόγου Αριάδος κ. Κάππας Επαμεινώνδας, ο οποίος με τη σειρά του τόνισε ότι μέσα από συνεργασίες, όπως είναι η σημερινή εκδήλωση των συλλόγων μας, μπορούμε να βοηθήσουμε στην επίλυση των προβλημάτων του τόπου μας, αλλά και να είμαστε και θεματοφύλακες της πολιτιστικής μας κληρονομιάς. Αναφέρθηκε επίσης και στην πρωτοβουλία του συλλόγου Αριάδος για την ανάπλαση του σχολικού κτηρίου Αριάδος και τη δημιουργία πολιτιστικού κέντρου (μουσείου-χώρου πολιτιστικών εκδηλώσεων).

Ο κ. Τσιατσιμάς και ο κ. Κάππας χαιρέτησαν και ευχαρίστησαν τους εκπροσώπους των συλλόγων που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση.

Παρευρέθηκαν από τον σύλλογο Πρασιάς Ευρυτανίας ο πρόεδρος κ. Μάνταλος Γεώργιος, η αντιπρόεδρος κ. Πότσιου Αρετή, η ταμίας κ. Τσιάρα Ειρήνη και το μέλος του Δ.Σ. Ντασιώτης Στέλιος, ενώ από τον σύλλογο Εμπεσιωτών Αθηνών «Ο ΑΓΙΟΣ ΘΩΜΑΣ» ο πρόεδρος κ. Πατσαούρας Βασίλειος και το μέλος του Δ.Σ. κ. Μανώλης Κώστας.

Το Δ.Σ. του συλλόγου το «ΤΟ ΚΑΣΤΡΟ» καθώς και το Δ.Σ. του συλλόγου Αριάδος ευχαρίστησαν τα μέλη και τους φίλους που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα δίνοντας ραντεβού για την επόμενη πολιτιστική συνδιοργάνωση. Η εκδήλωση συνεχίστηκε με παραδοσιακό γλέντι από την ορχήστρα «Μουσικοί Ταξιδιώτες».

Ο Πρόεδρος συλλόγου «ΤΟ ΚΑΣΤΡΟ»  – Ο Πρόεδρος συλλόγου Αριάδος
Τσιατσιμάς Παύλος –  Κάππας Επαμεινώνδας