Σοκ σε ολόκληρο το πανελλήνιο έχει προκαλέσει η επίθεση μίας γυναίκας κατά της 34χρονης Ιωάννας, στην Καλλιθέα, το μεσημέρι της Τετάρτης.

Οι αρχές ερευνούν τα κίνητρα της ανεκδιήγητης αυτής επίθεσης, ενώ αναζητείται καοι η δράστρια, που σύμφωνα με τις πληροφορίες, όταν επιτέθηκε στην άτυχη κοπέλα ήταν ντυμένη στα μαύρα και φορούσε μάσκα που κάλυπτε το πρόσωπό της.

Γιατί ήταν προμελετημένη η επίθεση

“Αυτά τα εγκλήματα είναι σοκαριστικά γιατί είναι εγκλήματα προμελετημένα και δεν δείχνουν ίχνος μεταμέλειας από την άποψη ότι αγοράστηκε βιτριόλι και μπήκε στη διαδικασία να το κάνει πράξη. Είναι τελείως διαφορετικό από κάτι που γίνεται εν βρασμώ”, ανέφερε μιλώντας στον ΣΚΑΙ η εξελικτική ψυχολόγος, Στέλλα Αργυρίου, σχετικά με την επίθεση.

Οι ευτυχισμένες στιγμές πριν από την επίθεση

Η 34χρονη, σύμφωνα με τις πληροφορίες έχει χάσει το ένα της μάτι, ενώ φέρει βαθιά εγκαύματα σε πρόσωπο και σώμα. Εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατική Θεραπείας ιδιωτικού νοσοκομείου.

Πρόκειται για ένα κορίτσι χαμογελαστό και πολύ γλυκό που ποτέ δεν είχε απασχολήσει, όπως λένε άνθρωποι από τη γειτονιά όπου είναι η δουλειά της.

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, η ίδια λατρεύει τη θάλασσα και τα ταξίδια, αφού έχει γυρίσει αρκετές χώρες του κόσμου. Στις εικόνες ποζάρει χαμογελαστή, χωρίς κανείς να μπορούσε να φανταστεί το κακό που θα ακολουθούσε και θα άλλαζε όλη της τη ζωή.

Δείτε εικόνες:

34χρονη
34χρονη
34χρονη
34χρονη
34χρονη
34χρονη
34χρονη
34χρονη