Φερέιρα: Εξαιρετικά υψηλής έντασης το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό

Για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό μίλησε ο Αμπέλ Φερέιρα, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως η νίκη είναι στο DNA του Π.Α.Ο.Κ.

Ο Πορτογάλος τεχνικός του Δικεφάλου έκανε τον απολογισμό του πρώτου γύρου της φετινής Super League 2019-20, σχολίασε το επίπεδο στο οποίο βρίσκονται οι παίκτες του και η ομάδα γενικότερα ενώ ανέλυσε τις σκέψεις του σχετικά με τον αγώνα στο Αγρίνιο.

Αναφορικά με το εκτός έδρας παιχνίδι του Π.Α.Ο.Κ. στο Αγρίνιο, ο Φερέιρα σημείωσε πως περιμένει ένα εξαιρετικά υψηλής έντασης παιχνίδι δεδομένου του… ενστίκτου επιβίωσης του αντιπάλου που μπορεί να μην διάγει τις καλύτερες ημέρες του αλλά θα προσπαθήσει να ανακάμψει, ψάχνοντας το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

 

Όσα δήλωσε μεταξύ άλλων στην κάμερα του PAOK TV ο Φερέιρα:

«Κατά πρώτο λόγο πρέπει να φανταστούμε πώς είμαστε στην θέση τους. Έτσι θα καταλάβουμε ότι παρ’ όλο που σίγουρα δεν βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή φάση όσον αφορά την αυτοπεποίθησή του, σίγουρα από πλευράς έντασης και επιθετικότητας θα είναι στο μάξιμουμ. Για να είμαστε πιο κοντά να κερδίσουμε τον αγώνα, θα πρέπει μίνιμουμ να δείξουμε ίδια επίπεδα έντασης και επιθετικότητας. Αν το κάνουμε αυτό, θα αυξήσουμε τις πιθανότητές μας να κερδίσουμε τον αγώνα.

Εξάλλου, όπως έχουμε πει από την πρώτη ημέρα αγωνιστικών υποχρεώσεων, θέλουμε ανεξαρτήτου έδρας και αντιπάλου να παίζουμε για τη νίκη. Αυτό είναι το DNA μας, το DNA του Π.Α.Ο.Κ., η ταυτότητά μας και με αυτή την ένταση που πιστεύω ότι θα έχουμε μαζί με την ποιότητά μας θα είμαστε πιο κοντά στη νίκη.

Νομίζω πώς το τελευταίο μας ματς ήταν ξεκάθαρο δείγμα της ταυτότητάς μας, όπου είχαμε προσήλωση στον στόχο, συναισθηματικό έλεγχο όταν χρειάστηκε ο καθένας στο έργο του, ενώ παίξαμε από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό προσπαθώντας να βάλουμε όσο πιο πολλά γκολ γινόταν και να κρατήσουμε ανέπαφη την εστία μας…».

sdna.gr