Η κυβέρνηση θυμίζει τον μεθυσμένο, καθώς δεν ξέρουμε αν θα πέσει δεξιά ή αριστερά, επεσήμανε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στην εκπομπή του Άρη Πορτοσάλτε στον ΣΚΑΪ 100,3, ο Σύμβουλος του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Βασίλης Φεύγας με αφορμή τη χθεσινή συζήτηση στη Βουλή για τον προϋπολογισμό.

Ευτυχώς, ανέφερε ο κ. Φεύγας, είναι ο τελευταίος προϋπολογισμός που ψηφίζετε από αυτή την κυβέρνηση. Το 2019 είναι μια προεκλογική χρονιά, οι πολίτες έχουν λάβει τις αποφάσεις τους και η χώρα θα τραβήξει τον δρόμο της ανάπτυξης και της ευημερίας μετά τις εκλογές με κυβέρνηση τη Νέα Δημοκρατία

Ο κ. Φεύγας, στη συνέχεια της συνέντευξής του καταδίκασε την τρομοκρατική ενέργεια που σημειώθηκε στον ΣΚΑΪ, τονίζοντας ότι τέτοιου είδους ενέργειες επιτείνουν το αίσθημα ανασφάλειας και φόβου στην κοινωνία, αμαυρώνουν την εικόνα της χώρας στο διεθνές περιβάλλον και δημιουργούν προβλήματα στην οικονομία. Η κυβέρνηση κατέληξε ο κ. Φεύγας πρέπει να καταδικάσει απερίφραστα κάθε μορφή βίας από όπου κι αν προέρχεται.