Από τις 20-2 έως τις 5-3 για τέταρτη χρονιά ο Ναυτικός Όμιλος Μεσολογγίου, φιλοξενεί στις εγκαταστάσεις του 26 Ούγγρους αθλητές του Κανόε Καγιάκ.

Οι Ούγγροι αθλητές & προπονητές ανήκουν στις ομάδες FTC, GANZ & HONVED kayak club. Το προπονητικό τους πρόγραμμα περιλαμβάνει 2 προπονήσεις στην θάλασσα καθημερινά και γυμναστήριο. Οι συγκεκριμένες ομάδες ανήκουν στις υπερδυνάμεις του αθλήματος, μιας και το κανόε καγιάκ ήρεμων νερών είναι πολύ διαδεδομένο στον Ευρωπαϊκό χώρο.

Ο ΝΟ Μεσολογγίου από το 2005 που αναπτύσσει το άθλημα του κανόε καγιάκ ήρεμων νερών, έχει διοργανώσει δεκάδες αγώνες και πανελλήνια πρωταθλήματα στην λιμνοθάλασσα, οι αθλητές μας έχουν κερδίσει πανελλήνιες διακρίσεις και 2 αθλήτριες μας ήταν μέλη της Εθνικής Ομάδας. Επίσης στις εγκαταστάσεις μας στο λιμάνι έχουμε φιλοξενήσει αποστολές από Βουλγαρία, Σερβία , Ουγγαρία , Πολωνία, Κύπρο και φυσικά την εθνική μας ομάδα. Στα φιλόξενα νερά μας έχουν κωπηλατήσει Ολυμπιονίκες και αθλητές με παγκόσμιες και πανευρωπαϊκές διακρίσεις.  Είναι πλέον δεδομένο ότι η Λ/Θ είναι το ιδανικό πεδίο για την ανάπτυξη του αθλητικού και τουριστικού Κανόε Καγιάκ. Ο Ναυτικός όμιλος Μεσολογγίου με τις εξωστρεφείς του δράσεις, δείχνει το δρόμο!