Το διοικητικό συμβούλιο του Γ.Σ.”Χαρίλαος Τρικούπης” Μεσολογγίου θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά τον στοματικό και γναθοπροσωπικό χειρούργο κύριο Κωνσταντίνο Ι.Κοντό για την άμεση ανταπόκριση και την αντιμετώπιση του σοβαρού τραυματισμού του καλαθοσφαιριστή του συλλόγου μας Ανδρέα Βουρνά κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού της ομάδας μας κόντρα στον Α.Σ.Ευρώπη ’87 Πευκοχωρίου.

 

Ο Σύλλογός μας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της μόνιμης συνεργασίας με τη Διαιτολόγο-Διατροφολόγο (με ειδίκευση στη διατροφή αθλητών) Κα Μαρία Περπερίδη.

Η συνεργασία αφορά όλα τα Τμήματα Υποδομών Μπάσκετ του Συλλόγου μας (Ακαδημίες Μπάσκετ, Τμήμα Προπαίδων, Τμήμα Παίδων, Τμήμα Κορασίδων, Τμήμα Εφήβων) καθώς και τα Τμήματα Ενόργανης και Στίβου και έχει ως σκοπό να δώσει την ευκαιρία στους μικρούς αθλητές να διαμορφώσουν σωστές  διατροφικές συνήθειες υιοθετώντας έναν  υγιή τρόπο ζωής.

Παράλληλα , θα δώσει την ευκαιρία και στους γονείς των μικρών αθλητών να ενημερωθούν εις βάθος για θέματα που αφορούν τη διατροφή.

Μεταξύ άλλων , η συνεργασία θα περιλαμβάνει τακτικές επισκέψεις της Κας Περπερίδη κατά τη διάρκεια των προπονήσεων των μικρών αθλητών  αλλά και ενημερωτικές ημερίδες-συζητήσεις με τους γονείς τους πάνω σε διάφορα θέματα που άπτονται του αντικειμένου.

Την περασμένη Δευτέρα πραγματοποιήθηκε η πρώτη επίσκεψη της Κας Περπερίδη στο Τμήμα Νηπίων του Συλλόγου μας κατά την οποία μικροί αθλητές και γονείς είχαν την ευκαιρία να  συζητήσουν  με την ειδικό αλλά και να ενημερωθούν για το πλάνο   πάνω στο οποίο θα αναπτυχθεί αυτή η συνεργασία.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά την Κα Περπερίδη που αποδέχτηκε άμεσα την πρόσκλησή μας για συνεργασία και να την καλωσορίσουμε στην οικογένεια του Συλλόγου μας! Είμαστε βέβαιοι ότι με τις πολύτιμες γνώσεις της   θα διαφωτίσει σε βάθος ένα σημαντικότατο θέμα όπως είναι αυτό της διατροφής των αθλητών μας και θα προσδώσει ποιότητα στο υποστηρικτικό team του Συλλόγου μας!