Φρένο στα σενάρια συνεργασίας του με τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. έβαλε σήμερα μέσω του ΣΚΑΪ ο Γιώργος Παπανδρέου, ανακοινώνοντας ότι στις εκλογές θα είναι υποψήφιος στην Αχαΐα.

Αυτοί που μας έλεγαν παλαιοτέρα γερμανοτσολιάδες και Πινοσετ τώρα μας θεωρούν πολύφερνες νύφες, γιατί ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. ενδιαφέρεται για τις ψήφους εν όψει εκλογών, τόνισε ο πρώην πρωθυπουργός. Ο κ Παπανδρέου σημείωσε ότι ο σοσιαλιστικός χώρος χρειάζεται αυτονομία. Πρόσθεσε πως ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. αποδείχτηκε ότι είναι ένας συντηρητικός χώρος, που συμμάχησε με ένα ακροδεξιό κομμάτι. Για τους κυρίους Μωραΐτη και Τόλκα δήλωσε πως αν τον ρωτούσαν θα τους έλεγε πως ήταν λάθος αυτό που έκαναν.

Διέψευσε ακόμα τις φήμες ότι του πρότεινε ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. να γίνει επίτροπος, σημειώνοντας ότι θίγεται μόνο που ακούει ότι του έγινε πρόταση, γιατί ο ίδιος δε θα διαπραγματευόταν ποτέ τις θέσεις του.

Ο κ Παπανδρέου εμφανίστηκε ανοιχτός στο διάλογο με τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α., αλλά μετά τις εκλογές που όπως σημείωσε ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. θα τις χάσει. 

Ας αξιολογήσει τα λάθη του, ας κάνει την αυτοκριτική του γιατί συγκάλυψε τον καραμανλισμό, είχε προσωπική συνεργασία με τον κ Παυλόπουλο και τον κ Καμένο και εδώ είμαστε ανέφερε χαρακτηριστικά. Για τη Ν.Δ. δήλωσε ότι δε βλέπει πως έχουν αναγνωρίσει τα λάθη τους, προσπαθούν να προστατέψουν τον πρώην ηγέτη τους και ο ίδιος δεν τους έχει καμία εμπιστοσύνη γιατί δεν έχει τη θετική εμπειρία από τη διακυβέρνηση Σαμαρά.

tempo24.gr