Έχοντας, μία επιτυχημένη διετή πορεία και παρουσία ως ποδοσφαιριστής αλλά και ως άνθρωπος ο έμπειρος γκολκίπερ, Γιώργος Βενέτης, με αποκλειστικές δηλώσεις που παραχώρησε στον Δημοσιογράφο Παρασκευά Μάζη και το AgrinioTimes.gr αναφέρθηκε στην 2η θέση της περσινής περιόδου αλλά και στο φετινό νταμπλ έστω κι αν χρειάστηκε η μη αγωνιστική διαδικασία της κλήρωσης αντί για έναν αγώνα γιορτή, όπως θα άρμοζε και στα δυο σωματεία της Ε.Π.Σ. του Νομού Θεσπρωτίας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: «Καταρχήν θα ήθελα σε ευχαριστήσω για την πρόσκληση σου να μιλήσω στην ιστοσελίδα που διαχειρίζεσαι. Φέτος με την ομάδα του Καστρίου κατακτήσαμε το νταμπλ.

Λόγω της πανδημίας δεν μπορέσαμε να τα ολοκληρώσουμε μέσα στο γήπεδο και μετά τις ανακοινώσεις της Ε.Π.Π. να ολοκληρωθούν τα πρωτάθλημα ως έχουν βγήκαμε δίκαια πρωταθλητές γιατί όλη την χρόνια ήμασταν πρώτοι.

Όσο για το Κύπελλο όπως είπατε και εσείς θα ήταν ένας αγώνας γιορτής και για τα δύο σωματεία το Σούλι Παραμυθιάς και τον Α.Σ. «Θύαμις Καστρίου» που ήταν και οι δύο είδη στο Τελικό Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ε.Π.Σ. Νομού Θεσπρωτίας αποφασίστηκε η κλήρωση.

Στην κλήρωση ήμασταν εμείς οι τυχεροί και λέει η τύχη είναι για τους δυνατούς…

Και έτσι Πρωταθλητές Θεσπρωτίας και Κυπελλούχοι..

Και θα εκπροσωπήσουμε την Ε.Π.Σ. Θεσπρωτίας και τον Νόμο Θεσπρωτίας στο Κύπελλο Ελλάδας. Είμαι πολύ χαρούμενος και για τις δυο κατακτήσεις.

Θα είναι για πρώτη φορά στην ιστορία της στην Football League 2 όσο και για την συμμετοχή στο Κύπελλο Ελλάδος. Εύχομαι στην ομάδα τα καλύτερα μέσα από την καρδιά μου γιατί το άξιζε.

Όσο για εμένα δεν ξέρω αν θα συνεχίσω εδώ είναι νωρίς. Εννοείται, ότι εξακολουθώ να προπονούμαι με τον προπονητή μου τερματοφυλάκων Δημήτρη Αυγερινό για να είμαι σε καλή κατάσταση κάνουμε καλή δουλειά.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον προπονητή μου Παναγιώτη Χατζηπέτρο, τη δοίηκηση και πάνω απ’ όλα τους συμπαίχτες μου, γιατί ήμασταν οικογένεια μέσα και έξω από το γήπεδο καθώς και τον λίγο κόσμο της ομάδας που μας στήριξε.

Επίσης, θέλω να ευχαριστήσω και τους αρχηγούς της ομάδος Ηλία Μόναχο και Κώστα Τσουμέτη για ότι κάνανε για μας. Όπως είπα ήμασταν οικογένεια παντού και αυτοί ήταν πρωτεργάτες γι’ αυτό… Να έχουμε υγεία πάνω από όλα με την βοήθεια του Χριστού και της Παναγίας».

Να σημειωθεί πως η ομάδα θα αγωνίζεται από τη νέα αγωνιστική περίοδο στην Football League 2 καθώς επίσης θα λάβει μέρος και στο Κύπελλο Ελλάδας 2020-2021, όπως συνηθίζεται τα τελευταία χρόνια με τις κατόχους των Κυπέλλων Ερασιτεχνών ανά Νομό.

Όσο για τον ίδιο τον έμπειρο γκολκίπερ όπως και ο ίδιος αναφέρει εξακολουθεί να προπονείται και θα εξακολουθεί να το κάνει καθ’ όλη την διάρκεια του καλοκαιριού, χωρίς, να έχει ξεκαθαρίσει εάν θα παραμείνει ή όχι και για τρίτη συνεχόμενη σεζόν στο ίδιο σωματείο ή θα αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της ποδοσφαιρικής του καριέρας.