Με στόχο την εξωστρέφεια και την περαιτέρω ανάδειξη του μεγάλου πολιτιστικού γεγονότος της Ναυμαχίας της Ναυπάκτου με ταυτόχρονη επέκταση των πολιτιστικών εκδηλώσεων σε συνεργασία με φορείς και πολίτες, με σημερινό του μήνυμα ο Δήμαρχος Ναυπακτίας ευχαρίστησε όλους ανεξαιρέτως για την προσφορά τους στις φετινές εορταστικές εκδηλώσεις της 448ης επετείου της Ναυμαχίας της Ναυπάκτου.

«Ευχαριστούμε ως Δήμος και ευχαριστώ προσωπικά όλους και, ειδικώς τη νεολαία του τόπου μας, που δαπάνησαν εθελοντικά το χρόνο τους ώστε να συμμετέχουν λιγότερο ή περισσότερο στις εκδηλώσεις της 448ης Επετείου της Ναυμαχίας της Ναυπάκτου. Ο εθελοντισμός ως ηθική αξία οικειοθελούς προσφοράς αποτελεί μέρος της σύγχρονης πραγματικότητας στις εξελιγμένες κοινωνίες. Οι εκδηλώσεις της Ναυμαχίας κατέδειξαν περίτρανα ότι όλοι μαζί, με τη συμμετοχή, τη στήριξη και την προσφορά μας, προάγουμε την ιστορία και τον πολιτισμό μας χτίζοντας το ισχυρό πλεονέκτημά μας, που δεν είναι άλλο από το τουριστικό μας προϊόν.

Η Ναυπακτία, με οδηγό την εξωστρέφεια για την περαιτέρω ανάδειξη, προώθηση και χρονική επέκταση των πολιτιστικών εκδηλώσεων της Ναυμαχίας σε συνεργασία με φορείς, πολίτες και μαθητική κοινότητα, μπορεί να διαγράψει μια φιλόδοξη πορεία στην ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Ελλάδας, της χώρας, αλλά και της Ευρώπης. Στόχευσή μας είναι άμεσα να ξεκινήσουμε να εργαζόμαστε για την 449η Επέτειο της Ναυμαχίας της Ναυπάκτου».

nafpaktianews.gr