Απόψε θα μεταδοθεί ο μεγάλος τελικός του Next Top Model. Μετά από τρεις περίπου μήνες με φωτογραφίσεις, ίντριγκες και ξεκατινιάσματα θα ανακηρυχθεί η μεγάλη νικήτρια του ριάλιτι που θα κερδίσει ένα συμβόλαιο αλλά και 50 χιλιάδες ευρώ.

Η Μαριάννα Παινέση, Εβελίνα Σκίτσκο και η Ειρήνη Καζαριάν είναι οι τρεις που θα παλέψουν για το έπαθλο. Ο μεγάλος έχει ήδη μαγνητοσκοπηθεί εδώ και αρκετές μέρες όμως το αποτέλεσμα θα ανακοινωθεί live.

Έτσι ήθελε η παραγωγή να αποφύγει τις όποιες διαρροές που θα έφερναν και λιγότερο ενδιαφέρον.

Όμως μια ανακοίνωση της Κατερίνας Καραβάτου αλλάζουν τα δεδομένα του παιχνιδιού. Η παρουσιάστρια σημείωσε στην πρωινή εκπομπή του Star ότι το κοινό θα καθορίσει το τελικό αποτέλεσμα. Οι τηλεθεατές θα γίνουν ο πέμπτος κριτής και θα μπορέσουν να καθορίσουν τις εξελίξεις.

«Θα είναι μία φαντασμαγορική βραδιά. Το αποτέλεσμα θα είναι live! Μία θα είναι η νικήτρια αλλά θέλω να πω κάτι που έχει ενδιαφέρον, εσείς που παρακολουθείτε το Next Top Model, θα είστε κριτής και εσείς θα δώσετε το τελικό αποτέλεσμα… Θα μπορείτε να ψηφίστε ποια θέλετε να είναι η νικήτρια» ανέφερε η Κατερίνα Καραβάτου.

dailymedia.gr