Σε μια προσπάθεια να βοηθήσει την κρίση των μεταναστών που αντιμετωπίζει η Ευρώπη, η Apple και οι Imagine Dragons συνεργάζονται σε ένα φιλανθρωπικό single με το τίτλο “I Was Me” που έχει κόστος $1.29.

Όλα τα κέρδη των πωλήσεων του εν λόγω τραγουδιού θα πάνε απ ευθείας στο UN Refugee Agency για την υποστήριξη των μεταναστών. Επίσης το SAP θα δίνει 10 cents έξτρα για κάθε λήψη για τις πρώτες 5 εκατομμύρια iTunes λήψεις.

“Η κρίση των μεταναστών απαιτεί άμεση αντιμετώπιση και επηρεάζει ανθρώπους καθημερινά. Ως ένα μουσικό γκρουπ θέλαμε να βοηθήσουμε και έτσι αποφασίσαμε να συνεργαστούμε το SAP και ΤΗΣ Apple έτσι ώστε να κάνουμε κάποια διαφορά.” ανέφερε χαρακτηριστικά ο βασικός τραγουδιστής των Imagine Dragons.

Αυτή η φιλανθρωπία δεν είναι η μόνη δημόσια κίνηση που έχει κάνει η Apple μέχρι στιγμής για το θέμα των προσφύγων. Η εταιρεία συνεχίζει να προσκαλεί απ ευθείας δωρεές στον Ερυθρό Σταυρό μέσω του iTunes και του App Store.

Τέλος η Apple επιπλέον έχει προσφέρει μια πολύ μεγάλη δωρεάν σε μια σειρά ιδρυμάτων που βοηθάνε στον εν λόγω σκοπό με το ποσό να παραμένει άγνωστο αλλά σίγουρα ήταν σημαντικό προς την προσπάθεια αυτή.

Πηγή: appleworldhellas.com