Σημεία από την τοποθέτηση του Ιάσονα Φωτήλα, βουλευτή Αχαΐας και Αναπληρωτή Τομεάρχη Υγείας της Ν.Δ., στην εκπομπή της τηλεόρασης του ΣΚΑΙ «ΣΗΜΕΡΑ» με τους Δημήτρη Οικονόμου και Μαρία Αναστασοπούλου, το πρωί της Τετάρτης 18 Σεπτεμβρίου. 

    • Σήμερα θα λάβει γνώση η Βουλή για την δικογραφία σχετικά με την υπόθεση Novartis. Εφόσον επαληθευτούν οι καταθέσεις των ανώτατων εισαγγελέων, εμείς ως Νέα Δημοκρατία θα προτείνουμε τη σύσταση Προανακριτικής Επιτροπής για τον πρώην Αναπληρωτή Υπουργό Δικαιοσύνης κ. Παπαγγελόπουλο. 
    • Με τα μέχρι τώρα στοιχεία δεν προκύπτει στοιχειοθετημένη εμπλοκή ώστε να προχωρήσουμε και στην  παραπομπή του κ. Τσίπρα. Αν όμως προκύψουν νέα στοιχεία από την δικογραφία, προφανώς θα επανεκτιμηθεί η στάση μας. Είναι αναμφισβήτητες βέβαια οι πολιτικές ευθύνες του κ. Τσίπρα, αφού γνώριζε για τη σκευωρία. Αν παραπέμψουμε όμως τον κ. Τσίπρα χωρίς απτές αποδείξεις για την εμπλοκή του, τότε θα κάνουμε ακριβώς ό,τι κατηγορούσαμε τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α., δηλαδή να πετάμε λάσπη, και η Νέα Δημοκρατία δεν θα ακολουθήσει αυτό το δρόμο.