Ενημέρωση και για τις νέες πρωτοβουλίες του Συνεταιρισμού. Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου, ώρα 18:30 στο Παπαστράτειο Μέγαρο Αγρινίου. Να είστε εκεί-Σας αφορά.

Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός ΕΝΩΣΗ ΑΓΡΙΝΙΟΥ και οι 17 Ενεργειακές Κοινότητες που έχει συγκροτήσει για τα αιολικά έργα και τα νέα φωτοβολταϊκά, προσκαλεί τους επενδυτές και κάθε ενδιαφερόμενο στην ενημερωτική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 6:30 το απόγευμα, στην κεντρική αίθουσα του Παπαστρατείου Μεγάρου στο Αγρίνιο.

Στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν οι θετικές εξελίξεις σχετικά με το συνολικό επενδυτικό σχέδιο και τα επόμενα βήματα στα αιολικά και φωτοβολταϊκά έργα που θα υλοποιηθούν μέσω των 17 Ενεργειακών Κοινοτήτων.

Επίσης θα πραγματοποιηθεί ενημέρωση για τα νέα αγροτικά φωτοβολταϊκά, καθώς και για τα φωτοβολταϊκά net metering, μετά και την πρόσφατη τροποποίηση του νομού που παρέχει τη δυνατότητα πώλησης απ’ τους αγρότες σε ποσοστό 75%.

  • Υπενθυμίζουμε ότι πρόκειται για επενδύσεις προϋπολογισμού άνω των 300 εκατ. ευρώ, οι οποίες και θα δημιουργήσουν νέες θέσεις εργασίας και θα συμβάλουν στην οικονομική ανάπτυξη της Αιτωλοακαρνανίας.