Ένα αδιανόητο δράμα στην Ιταλία ολοκληρώθηκε το Σάββατο με την κηδεία της μικρής Έλενα και του μικρού Ντιέγκο.

Ήταν αδερφάκια, δίδυμα, 12 ετών και είχαν μια μοίρα που δεν μπορούσε να φανταστεί κανείς. Συγκεκριμένα, η μητέρα τους, Ντανιέλα, έβαλε μπρος τη διαδικασία του διαζυγίου πριν ένα μήνα, με συνέπεια ο πατέρας τους, Μάριο, να φοβάται ότι δε θα του επιτραπεί να τα ξαναδεί.

Παρά τις διαβεβαιώσεις της συζύγου του ότι δεν υπάρχει τέτοιο θέμα, ο ίδιος δεν την πίστεψε ποτέ και τελικά έκανε κάτι που ξεπερνάει κάθε φαντασία: Πήγε μια τριήμερη εκδρομή με τα παιδιά του στα βουνά της Λομβαρδίας και τελικά τα έπνιξε με τα ίδια του τα χέρια και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Η κηδεία της Έλενα και του Ντιέγκο έγινε το Σάββατο στο Μιλάνο, με τη μητέρα τους να γράφει ένα γράμμα, στο οποίο ανέφερε μεταξύ άλλων…

«Αντίο μικρά μου, δεν μπορώ ακόμη να συνειδητοποιήσω ότι δε θα μπορέσω να σας ξαναδώ, να σας αγκαλιάσω, να ακούσω τη φωνή σας καθώς με αποκαλείτε «μαμά». Σας αγκαλιάζω και σας λέω ότι όλα θα πάνε καλά, παρά το κακό που σας βρήκε. Ήμουν τυχερή που ήμουν μαμά σας. Ζητάω από όλους να σας θυμούνται με χαμόγελο και όχι με δάκρυα, γιατί έτσι θα θέλατε κι εσείς. Ξέρω ότι από εδώ και πέρα θα είστε στο πλευρό μου, το χαμόγελο σας θα μου κρατάει συντροφιά στις στιγμές φόβου».

newsbeast.gr