Το μήνυμα του Προκόπη Παυλόπουλου: «Γιορτάζουμε την εθνεγερσία του 1821 που οδήγησε στην ανάσταση του Έθνους και τη δημιουργία του ελληνικού κράτους. Το παράδειγμα των αγωνιστών πρέπει να μας εμπνέει. Οι Έλληνες, απανταχού της γης. Σε αυτή την επέτειο, την ιερή επέτειο της 25η1 Μαρτίου και με αφορμή τη Σύνοδο Κορυφής για τα 60 χρόνια της Ευρωπαϊκής Ένωσης έχουμε κάθε δικαίωμα να υπενθυμίσουμε στους εταίρους μας:

Οι πρόγονοί μας, λίγο πριν την οργανωνμένη έναρξη της επανάστασης, πριν από όλα έκαναν έκκληση στους ευρωπαίκούς λαούς υπέρ της ελευθερίας. Τους διαμηνύουμε σήμερα ότι η Ελλάδα έχει αποφασίσει αμετάκλητα να ανήκει στην ΕΕ και το σκληρό πυρήνα της την Ευρυζώνη. Η ΕΕ ποτέ δεν θα ήταν ίδια χωρίς την Ελλάδα».

 

Μήνυμα Καμμένου σε Ερντογάν: «Είναι ένα μήνυμα ενότητος του λαού με τις ένοπλες δυνάμεις. Είναι έτοιμες να απαντήσουν σε οποιαδήποτε πρόκληση. Θέλω να συγχαρώ την ηγεσία των Ενόπλεων Δυνάμεων γιατί σε κάθε κάλεσμα απαντούν άμεσα και παράλληλα σήμερα, η παρουσία όλου αυτού του κόσμου, δείχνει ότι έχουν την αμέριστη συμπαράσταση του λαού», είπε ο υπουργός Άμυνας.

newsit.gr