Η πρότασή μας για την «αναγέννηση» του ποδοσφαίρου στην περιοχή μας

Με αφορμή και τα πρόσφατα γεγονότα στο γήπεδο Καινουρίου στον ποδοσφαιρικό αγώνα της «ΔΟΞΑΣ» με το Νιοχώρι για τους αγώνες play of και έχοντας γενικότερους προβληματισμούς, εμπειρία και αγωνία για το που πάει το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της περιοχής μας, με την ευκαιρία των εκλογών καταθέτουμε την πρότασή μας για τον ρόλο που μπορεί να παίξει η Κοινότητα ως κατεξοχήν συλλογικός θεσμός και φορέας διαχείρισης των αθλητικών υποδομών.

Συγκεκριμένα:   

Για να υπάρξουν οι καλύτερες προϋποθέσεις της ενεργητικής και υγιούς συμμετοχής, της δημιουργίας, της αθλητικής άμιλλας και του Αθλητικού πολιτισμού, όσον αφορά τους νέους και τις νέες (από την παιδική ηλικία), του Καινουρίου και της ευρύτερης περιοχής μας, με την εκλογή μας,  παίρνουμε την πρωτοβουλία σε συνεργασία με τις άλλες κοινότητες της Δ.Ε. Θεστιέων (Νέα Αβόρανη – Παναιτώλιο), μαζί και με τις Κοινότητες της Δ.Ε. Παραβόλας για κοινό σχεδιασμό και λειτουργία ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ σε επίπεδο ακαδημιών, με την αξιοποίηση των 3 βασικών γηπέδων των χωριών αυτών στα πλαίσια και του σωματειακού αθλητισμού στην περιοχή μας.

Υπάρχει ήδη πρόταση για (dill) συνεργασία  (προς το παρόν σε προσωπικό επίπεδο) με την σχολή της Valencia Ισπανίας μέσω της GPS / VALENCIA CF, της εταιρίας που παρέχει συνεργασίες στην Ευρώπη με μικρό κόστος για το brand name, όπου ανάλογα με την έκβαση του αποτελέσματος των εκλογών θα καθοριστούν οι περεταίρω εξελίξεις.

Δείτε κάποια σημεία της πρότασης για τη συνεργασία:

Academy’s Growth Plan

Grass Root Program

Elite Program

Events Scheduling and hosting

Marketing Program

Merchandising

Οργάνωση Ακαδημίας / Ποδοσφαιρικές Υπηρεσίες

 GPS SEE / Valencia C.F. Οργανωτικό Εγχειρίδιο,  

Κανένας Καινουργιώτης δεν περισσεύει όλοι είμαστε χρήσιμοι από κάθε θέση που κατέχει ο καθένας μας, αρκεί να το τολμήσουμε και να παραμερίσουν, όποιες προηγούμενες διαφωνίες, πικρίες ακόμη και αντιπαλότητες γιατί τα νέα παιδιά δεν θα μας το συγχωρήσουν ποτέ αν χαθεί και αυτή η ευκαιρία.

Φίλε του Ποδοσφαίρου

Θα μείνεις απαθείς σε αυτή την πρότασή μας;

Τώρα, πάρε την απόφαση στις 26 Μαΐου 2019

ψηφίζουμε

«ΕΠΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ»