ΗKatie Holmes έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο του Justin Theroux. Αυτό αναφέρει σε σημερινό δημοσίευμα το L’Officiel κι αναρωτιέται πώς φαίνεται αυτή η σχέση τους αναγνώστες του. Εμείς, αναρωτιόμαστε πως να νιώθει για αυτό η Jen. Ας τα πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.

Όταν η Jennifer Aniston ανακοίνωσε το χωρισμό της με τον Justin Theroux στεναχωρηθήκαμε. Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2015 αλλά ήταν πολλά χρόνια μαζί πριν αποφασίσουν να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Αυτό έκανε τους θαμαστές τους να ελπίζουν σε μια “παντοτινή αγάπη”. Χώρισαν όμως το 2017 και παρόλο που διατηρούν πολύ καλές σχέσεις, έχουν προχωρήσει και οι δύο τη ζωή τους. Οι φήμες οργίαζαν ότι η ηθοποιός επέστρεψε στον πρώτο της σύζυγο, Brad Pitt. Κάτι που -δυστυχώς για πολλούς- δεν επιβεβαιώθηκε ποτέ. Τώρα, φέρεται εκείνος να έχει γυρίσει σελίδα. Είναι όμως αλήθεια ότι έχει σχέση με την Katie Holmes;

Πώς ξεκίνησαν οι φήμες

Η “σχέση” της Holmes και του Theroux άρχισε να κυκλοφορεί τον Οκτώβριο του 2019 όταν την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας δημοσιεύματα ανέφεραν ότι μία ανώνυμη πηγή τους είδε μαζί σε εστιατόριο της Νέας Υόρκης. Τον επόμενο μήνα έκαναν έγραφαν ότι τα πράγματα έχουν γίνει πιο σοβαρά ανάμεσά τους. Μάλιστα έκαναν λόγο και για γνωριμία του Theroux με την κόρη της ηθοποιού, Suri.

Μέχρι τότε βέβαια δεν υπήρχε καμία φωτογραφία που να επιβεβαιώνει αυτούς τους ισχυρισμούς. Για την ακρίβεια ούτε μία που να δείχνει ότι η Holmes και ο Theroux έχουν συνυπάρξει έστω στον ίδιο χώρο πόσο μάλλον σε στενή επαφή. Εκείνος εθεάθη επίσης να κάνει βόλτες με μια μυστήρια γυναίκα που σύμφωνα με μάρτυρες δεν ήταν όμως η Holmes.

 

Εκπρόσωπος της Holmes επιμένει ότι δεν ξέρει καν τον Theroux

Πολλές πηγές αναφέρουν από εκεί και πέρα ότι οι δυο τους είναι ζευγάρι. Είναι όμως; Το Gossip Cop αναφέρει ότι εκπρόσωπος της ηθοποιού υποστηρίζει ότι η Holmes δεν γνωρίζει καν τον Theroux. Το μόνο κοινό στοιχείο ανάμεσά τους είναι ότι γεωγραφικά είναι στο ίδιο μέρος. Μένουν και οι δύο στη Νέα Υόρκη μαζί με άλλα 8,6 εκατομμύρια ανθρώπους. Πέρα από αυτό φαίνεται πως δεν έχουν ούτε τον ίδιο κύκλο κοινωνικά.

Ο Theroux μετακόμισε στη Νέα Υόρκη μετά το χωρισμό του με την Aniston. Φήμες λένε ότι η επιθυμία του να ζήσει στο Big Apple ήταν και ο λόγος που έφερε το τέλος στο γάμο τους καθώς εκείνη ήθελε να συνεχίσει να ζει στη Δυτική Ακτή. Ο Theroux έχει απαθανατιστεί μετά την μετακόμιση του σε καλλιτεχνικά στέκια της πόλης αλλά σε κανένα από αυτά δεν ήταν η Holmes.

 

Η Holmes κρατά τις σχέσεις της μακριά από τα φώτα

Ακόμα όμως κι αν οι δύο τους είναι ζευγάρι, το οποίο επιβεβαιώνει μόνο το σημερινό δημοσίευμα του L’Officiel, οι θαυμαστές τους δεν θα το ήξεραν για κάποιο καιρό. Μετά το διαζύγιό της με τον Tom Cruise, η ηθοποιός κρατά χαμηλούς τόνους στην προσωπική της ζωή. Της πήρε χρόνια για να κάνει γνωστή τη σχέση της με τον Jamie Foxx.

Το πρώην ζευγάρι ξεκίνησε να βγαίνει το 2013, λίγο καιρό μετά την οριστικοποίηση του διαζυγίου της. Δεν κοινοποίησαν όμως τη σχέση τους μέχρι το 2017 όταν και φωτογραφήθηκαν χέρι χέρι. Δεν έκαναν καν κοινή εμφάνιση σε εκδηλώσεις μέχρι το 2018. Φήμες λένε ότι αυτό είχε να κάνει και με μια συμφωνία που έκανε εκείνη στο διαζύγιό της με τον χολιγουνιανό σταρ με τον οποίο απέκτησε την κόρη της. Με τον Foxx χώρισε το 2019.

marieclaire.gr