Δημοσιεύουμε αυτούσια την επιστολή αναγνωστών της ιστοσελίδας μας (μέσω email), οι οποίοι διαμαρτύρονται για την κατάσταση του δρόμου στην γειτονιά τους.

Αναγκαζόμαστε να κοινοποιήσουμε το πρόβλημά μας στα μέσα δικτύωσης γιατί οι αρμόδιοι το Δ.Αγρινίου δεν μας δίνουν σημασία .Οι φωτογραφίες που βλέπεται είναι στο δρόμο Βλαχερνών και Ελπίδας πάροδος Σισμάνη στον κάθετο δρόμο για το γήπεδο του Παναιτωλικού, εκεί που γίνεται η λαϊκή κάθε Πέμπτη. Όπως βλέπετε ο δρόμος είναι σε άθλια κατάσταση με αποτέλεσμα να μην μπορούμε να περάσουμε με τα αυτοκίνητά μας.

Όλοι μας εδώ στη γειτονιά έχουμε πάει και έχουμε ζητήσει από το Δήμο να ασφαλτοστρώσει το δρόμο. Ακόμη και δικηγόρος έχει κάνει υπόμνημα. Μάταια όμως .Κοντεύει ένας χρόνος που έχουμε διαμαρτυρηθεί για το δρόμο  αλλά τίποτα. Τα δημοτικά μας τέλη όλοι μας εδώ στη γειτονιά τα πληρώνουμε κανονικά.Αλλά μάλλον εμείς δεν είμαστε σε κεντρικό σημείο της πόλης ώστε να γίνουν ασφαλτοστρώσεις.

Δε χρειάζεται βέβαια να αναφέρουμε το τι γίνεται κάθε Πέμπτη με τη λαϊκή ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες που κοντά στα σπίτια μας είναι οι πωλητές των ψαριών και τρώμε τη μυρωδιά τρεις και μέρες μετά αφού τελειώσει η λαϊκή .Άσε που μας ξυπνάνε από της τέσσερις το πρωί.

Ας ελπίσουμε ότι κάποιος αρμόδιος θα ενδιαφερθεί.

Υ.Γ.: Προχτές μαζί με έναν γείτονα πήραμε δυο τσουβάλια άμμο και ρίξαμε στις ποιο μεγάλες λακούβες.Δεν κάναμε τίποτα αλλά  από το τίποτα.

Όποιος θέλει μπορεί να έρθει και να δει.Αλλά οι φωτογραφίες είναι χαρακτηριστικές.

Δυστυχώς οι όποιες ενοχλήσεις προς το Δήμο Αγρινίου ήταν άκαρπες. Δεν μας δίνουν σημασία. Δε πειράζει εκλογές έρχονται.

Ιωάννης Ζήσης   Γρηγόρης Φωλιάς. Υπάρχουν και άλλοι επώνυμοι στη γειτονιά αν χρειαστεί