Σε κινητοποιήσεις προχωράει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Επαγγελματιών Πρακτόρων Παιχνιδιών Πρόγνωσης (ΠΟΕΠΠΠ).

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΟΕΠΠΠ σε ανακοίνωσή του αναφέρει ότι: «συνήλθε την Τετάρτη 1/3/2017 με μοναδικό θέμα συζήτησης την Εισήγηση της Επιτροπής Διαχείρισης αναφορικά με τις προτεινόμενες συμβάσεις της ΟΠΑΠ ΑΕ.

Η Επιτροπή Διαχείρισης υλοποιώντας τις αποφάσεις της Γενικής Συνέλευσης πρότεινε στο Δ.Σ της ΠΟΕΠΠΠ την έναρξη απεργιακών κινητοποιήσεων μετά τις ενέργειες της ΟΠΑΠ ΑΕ και ειδικότερα τις μαζικές καταγγελίες των υφιστάμενων συμβάσεων των πρακτόρων.

Το Δ.Σ αποδεχόμενο την εισήγηση της Επιτροπής Διαχείρισης ομόφωνα αποφάσισε τα εξής :

Την άσκηση κάθε δικαστικού και εξώδικου μέσου για την προστασία των πρακτόρων έναντι των παράνομων και καταχρηστικών ενεργειών της ΟΠΑΠ ΑΕ καθώς και την ενημέρωση κάθε αρμόδιου Δημόσιου Φορέα και Δημόσιας Αρχής.

ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΜΕ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΩΝ ΤΟ ΔΙΗΜΕΡΟ 9 Πέμπτη & 10 Παρασκευή ΜΑΡΤΙΟΥ 2017 και επαναλαμβανόμενες κινητοποιήσεις οι οποίες θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες με νέα ανακοίνωση».

Aξίζει να σημειωθεί ότι είχε προηγηθεί αναλυτική επιστολή της ΠΟΕΠΠΠ προς τον ΟΠΑΠ, που όμως δεν οδήγησε σε κάποιο επιθυμητό αποτέλεσμα.

aftodioikisi.gr