Ο Κόμπι Μπράιαντ επισκέφθηκε την Ελλάδα και τη Μύκονο με την οικογένειά του και έμεινε εντυπωσιασμένος. Ο θρύλος του NBA ήταν αδύνατον να περάσει απαρατήρητος…

Ο Κόμπι Μπράιαντ είναι νεκρός με τη σχετική είδηση να συγκλονίζει από χθες το βράδυ ολόκληρο τον κόσμο. Ο 41χρονος θρύλος του NBA σκοτώθηκε μαζί με την 13χρονη κόρη του, όταν συνετρίβη το ελικόπτερο που επέβαιναν στο Καλαμπάσας της Καλιφόρνια, κοντά στο Λος Άντζελες.

Ο Κόμπι Μπράιαντ είχε επισκεφθεί την Ελλάδα και τη Μύκονο, το καλοκαίρι του 2014. Σε αντίθεση με άλλους που αυτοαποκαλούνται αστέρες, ο Αμερικανός άσσος των Λος Άντζελες Λέικερς κατά την διάρκεια της παραμονής του στην Μύκονο δεν είχε κανένα πρόβλημα να γίνει ένα με τον κόσμο στα Ματογιάννια και να φωτογραφηθεί, πράγμα που εξέπληξε ευχάριστα τους Μυκονιάτες.

Η κάμερα τότε, τον είχε πετύχει χαλαρό την ώρα που «τσακίζε» μια λαχταριστή βάφλα. Ο Κόμπι Μπράιαντ, συνοδευόταν από την εντυπωσιακή σύζυγό του, Βανέσσα, που φορούσε ένα λευκό αποκαλυπτικό φόρεμα, και τα δύο τους παιδιά, στα οποία φαίνεται πως έτρεφε μεγάλη αδυναμία, αφού δεν αρνήθηκε να παίξει μαζί τους «πέτρα-ψαλίδι-χάρτι» όταν του το ζήτησαν.

Σους μύλους της Μυκόνου παρακάλεσε γνωστό παπαρατσι να τους βγαλει φωτογραφία λέγοντας στο τέλος «ευχαριστώ» στα Ελληνικά.

mykonoslive.tv