Ένας από τους πλέον έμπειρους ποδοσφαιριστές που προέρχεται από το Νομό Αιτωλοακαρνανίας, όπως είναι ο Λευτέρης Μπαρλίκας αποφάσισε να αποχωρήσει από την ενεργό δράση του τοπικού αθλητισμού κάτι το οποίο γίνεται γνωστό μέσω του AgrinioTimes.gr

Άξιο αναφοράς το γεγονός ότι σε όλη αυτή τη μακράν ποδοσφαιρική του πορεία έχει ζήσει και χαρές και λύπες και σεζόν ουσίας αλλά και σεζόν λιγότερων επιτυχιών. Όπως, κι αν έχει η ουσία είναι πως το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο χάνει από την ενεργό δράση έναν επιμελή ποδοσφαιριστή.

Ξεκίνησε από τον Ήφαιστο Αγρινίου το 1995 ενώ το 1998 πήγε Παναιτωλικό ως το 2002.

Εκείνη την σεζόν ήταν η πιο τιμητική για τον ίδιο καθώς ο Παναιτωλικός τον βράβευσε σε ειδική εκδήλωση για το ήθος μου και την αγωνιστικότητα του σε ηλικία μόλις 17 χρόνων. Μετά πήγε σε Αία Σαλαμίνα, Α.Ο. Ελαιοφύτου, Κένταυρο, Α.Ο. Στάμνας, Μεσάριστα, Καναρίνια Αγρινίου, Δάφνη Μεγάλης Χώρας, Καμαρούλα, Α.Ε.Κ. Αγίου Κωνσταντίνου, Α.Ο. Ρηγανά, Παντάνασσα, Κεραυνό Ποταμούλας. Να τονιστεί ότι το 2002 αγωνίστηκε με τα χρώματα της Εθνικής Ενόπλων με συμπαίκτες, όπως: Σεϊταρίδης, Μαυρογενίδης, Κυργιάκος, Πάντος, Στολτίδης, Ελευθερόπουλος και Κωνσταντινίδης.

Επιμέλεια: Παρασκευάς Μάζης