Ανοίγουν τα κινητά της συμμορίας των επωνύμων και τρέμουν σε Κολωνάκι και βόρεια προάστια, καθώς θα φανούν τα “βαριά” ονόματα της πολυπληθούς πελατείας της σπείρας, που μοίραζε νυχθημερόν κοκαΐνη και μεθαμφεταμίνη στα καλά στέκια και μαγαζιά της Αθήνας.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του newsit.gr, ήδη οι αστυνομικοί, από τα στοιχεία στα κινητά τηλέφωνα των κατηγορουμένων, έχουν διαπιστώσει πως ανάμεσα στους πελάτες του κυκλώματος είναι μια νεαρή τραγουδίστρια, η οποία μάλιστα είχε εμφανιστεί και σε τηλεοπτικό reality, ένας επίσης νεαρός τραγουδιστής, ένας γνωστός καλλιτεχνικός πράκτορας, γιατροί κι ένας δικηγόρος. Πολλές από τις “επαφές” οδηγούν στο Κολωνάκι και στα βόρεια προάστια.

Η έρευνα της Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής έχει πολλή δρόμο ακόμα να διανύσει, καθώς έχει διαπιστωθεί πως τα κινητά τηλέφωνα των διακινητών, περιέχουν τουλάχιστον 300 επαφές με το χαρακτηρισμό: “πελάτης 1, πελάτης 30, πελάτης 120 κ.ο.κ.”.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, οι αστυνομικοί που εξάρθρωσαν την σπείρα έχουν ήδη στα χέρια τους την εντολή του αρμόδιου Εισαγγελέα και του Ανακριτή που χειρίζονται την υπόθεση, για την άρση απορρήτου των τηλεφωνικών συνομιλιών και βέβαια όταν θα ολοκληρωθεί η διασταύρωση των αριθμών των κινητών τηλεφώνων των πελατών του κυκλώματος, θα συνταχθεί συμπληρωματική δικογραφία η οποία και θα διαβιβαστεί στους αρμόδιους εισαγγελικούς λειτουργούς.

Μάλιστα όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία ταυτοποίησης και διασταύρωσης των τηλεφωνικών αριθμών των επαφών, στα κινητά τηλέφωνα των κατηγορουμένων και αποφασίσουν οι Λειτουργοί της Δικαιοσύνης να καλέσουν τους “πελάτες” για καταθέσεις, τότε θα παρελάσουν, από τα γραφεία Εισαγγελέα και Ανακριτή πολλοί επώνυμοι και άνθρωποι υπεράνω πάσης υποψίας.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το γεγονός πως το κύκλωμα είχε καταφέρει να απλωθεί στα “καλά σαλόνια” της Αθήνας, οφείλεται στο γεγονός πως ένας εκ των φερόμενων υπαρχηγών της σπείρας, Αλβανός υπήκοος, είχε σχέση με το χώρο της διαφήμισης και έτσι γνώριζε πολλούς ανθρώπους, καταφέροντας έτσι να δικτυώσει τους διακινητές του σε αγοραστές με “βαριά” πορτοφόλια.

Μάλιστα ο φερόμενος αρχηγός του κυκλώματος, επιχειρηματίας στο χώρο των χαρτικών, είχε φθάσει στο σημείο να ανακαινίσει μια ολόκληρη πολυκατοικία στην περιοχή της Ν. Σμύρνης, ενώ αρκετά Σαββατοκύριακα ταξίδευε στο Μιλάνο κάνοντας μεγάλη ζωή και αγοράζοντας ακριβά ρούχα και ρολόγια Rolex και Omega.

aftodioikisi.gr