Η Lady Gaga και ο Taylor Kinney αιφνιδίασαν όλο το Hollywood μετά την ανακοίνωση του χωρισμού τους, έπειτα από πέντε χρόνια σχέσης. Μάλιστα, τον περασμένο Φεβρουάριο το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε, αφού η τραγουδίστρια είπε το πολυπόθητο «ναι» στον αγαπημένο της και όλοι περιμέναμε τη στιγμή που θα την δούμε ντυμένη νύφη.

Μπορεί οι δυο τους να τράβηξαν χωριστούς δρόμους, ωστόσο, η 30χρονη superstar με ένα μήνυμά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έδειξε πως η αγάπη και ο σεβασμός ανάμεσά τους θα είναι για πάντα.

«Ο Taylor και εγώ πιστεύουμε πως είμαστε αδερφές ψυχές. Όπως όλα τα ζευγάρια είχαμε τις καλές και τις κακές στιγμές μας και έτσι πήραμε την απόφαση. Είμαστε και οι δυο πολλοί φιλόδοξοι καλλιτέχνες και το πρόγραμμά μας δεν μας επέτρεπε να ζήσουμε την αγάπη μας όπως θα θέλαμε και θα έπρεπε. Δώστε μας τον χώρο μας. Είμαστε άνθρωποι και εμείς και αγαπιόμαστε πραγματικά», ανέφερε το μήνυμα της Lady Gaga, το οποίο συνόδευε μια φωτογραφία στην οποία απεικονίζεται η ίδια να περπατά αγκαλιά με τον Taylor Kinney.

Πηγή: faysbook.gr