Λαμβάνοντας τη σκυτάλη από μια σειρά μουσικών φεστιβάλ το απόλυτο event του καλοκαιριού έρχεται ακόμα πιο ανανεωμένο, δημιουργώντας ένα κύμα ατελείωτης μουσικής, χορού και διασκέδασης.

Κατά την διάρκεια της συνέντευξης τύπου που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας, 24 Ιουνίου 2019 ο ιδρυτής αυτού του θεσμού, Γιώργος Λάμπρης, αφού αρχικά ευχαρίστησε τα τοπικά μέσα ενημέρωσης που 9 χρόνια στηρίζουν αυτή την προσπάθεια, έκανε μία σύντομη αναφορά στη δημιουργία και την πορεία αυτού του θεσμού πριν προχωρήσει στην αποκάλυψη των φετινών προσκεκλημένων.

Την Πέμπτη, 22 Αυγούστου οι ΠΥΞ ΠΑΞ θα βρίσκονται στη σκηνή του Lake Party Triconida 2019 στη Λίμνη Τριχωνίδα. Το καλοκαίρι του 2018 γιόρτασαν με τους χιλιάδες οπαδούς τους 30 απίστευτα χρόνια από την ίδρυσή τους.

Από τη Λάρισα έως τη Θεσσαλονίκη και από το Ο.Α.Κ.Α. έως την Κύπρο, οι Πυξ Λαξ ανακοίνωσαν θριαμβευτικά πως θα είναι ξανά ενεργοί και μας υπενθύμισαν γιατί άλλαξαν για πάντα την ελληνική μουσική.

Τώρα, οι «παλιές αγάπες» έρχονται και πάλι στις ζωές μας…

Μετά από δύο SOLD OUT συναυλίες στη Νέα Υόρκη στις 22 και 23 Μαρτίου, μας καλούν να τις ακολουθήσουμε στους προορισμούς τους, όπου και θα παρουσιάσουν κομμάτια από όλη την τριαντάχρονη πορεία τους, για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεότεροι!

Την Παρασκευή, 23 Αυγούστου η Number One diva της pop στην Ελλάδα και η γυναίκα καλλιτέχνις με τα περισσότερα βραβεία και διακρίσεις την τελευταία δεκαπενταετία, Έλενα Παπαρίζου στο Lake Party Triconida 2019 στη Λίμνη Τριχωνίδα.

Έχει πραγματοποιήσει συνεργασίες με διεθνή ονόματα, ενώ τον Απρίλιο του 2019 έκλεισε 20 χρόνια επιτυχημένης πορείας στη δισκογραφία.

Τα τραγούδια της μετράνε εκατοντάδες εκατομμύρια προβολές στο You Tube, οι δίσκοι της εκατοντάδες χιλιάδες πωλήσεις παγκοσμίως ενώ κατά καιρούς έχει κατακτήσεις με τις επιτυχίες της τα charts πολλών Ευρωπαϊκών χωρών.

Για καλλιτέχνες, εισιτήρια, δρομολόγια και περισσότερες πληροφορίες μείνετε συντονίσμένοι… #Staytuned #lakers #LakeParty_Trichonida #Summer2k19

Πού αλλού; Στο Κτήμα Πιθάρι… στη λίμνη Τριχωνίδα!

Official site: https://lakeparty.gr/
email: info@lakeparty.gr