Λάμπρος Βακιάρος: «Master- Chef» με… χαρίσματα

Ο 25χρονος νικητής του διαγωνισμού μαγειρικής του Star Λάμπρος Βακιάρος, εκτός από το προφανές μαγειρικό ταλέντο που τον οδήγησε στη νίκη, έχει κι άλλα χαρίσματα, τα οποία ανακαλύπτεις αν βγάλει τη μαγειρική ποδιά!

O νεαρός σεφ δεν κέρδισε μόνο 50.000 ευρώ ως έπαθλο από το talent show μαγειρικής, αλλά κατέκτησε και μια θέση στην καρδιά των γυναικών, που τον ανακάλυψαν μετά τη νίκη του στα social media.

Κι αυτό γιατί ο Λάμπρος είναι «hot»… Πέρα από το πάθος του για την κουζίνα, αγαπάει πολύ και το γυμναστήριο, κάτι που φαίνεται από το καλογυμνασμένο σώμα του, το οποίο φροντίζει να δείχνει με κάθε ευκαιρία στους followers του στο Instagram. Εμείς «περιηγηθήκαμε» στην προσωπική του σελίδα στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης και όσα ανακαλύψαμε ήταν πραγματικά εντυπωσιακά, καθώς ο νεαρός νικητής του «MasterChef» θα μπορούσε να είναι personal trainer με αξιώσεις… Ή μήπως είναι; Προς το παρόν, κάποιοι μιλούν για τον νέο Ακη Πετρετζίκη, που θα κάνει καριέρα στην TV. Ο Νο1 Ελληνας MasterChef, πάντως, έδειξε από την πρώτη στιγμή τη συμπάθεια και την εκτίμησή του στο πρόσωπο του διαδόχου του στον τίτλο και προχθές τα είπαν από κοντά.

Με τον… παλιό

Μάλιστα, έβγαλαν και μια φωτογραφία που ανάρτησε ο Πετρετζίκης στο δικό του Instagram με τη λεζάντα: «Ο νέος είναι ωραίος». Με τη σειρά του, ο Βακιάρος ανάρτησε την ίδια φωτογραφία στον δικό του λογαριασμό επισημαίνοντας: «Ο παλιός είναι αλλιώς».

Ομως ποιος είναι ο νέος Ελληνας MasterChef; Γεννήθηκε στη Μασαχουσέτη των ΗΠΑ και κατάγεται από τη Σάμο. Σπούδασε στην Αθήνα, στην ελβετική σχολή Alpine Center, με την πρώτη του πρακτική να γίνεται στο «Μykonos Grace» και μετά στην Ισπανία, στο παγκοσμίως φημισμένο με τρία αστέρια Michelin εστιατόριο Restaurante Martin Berasatequi στο Σαν Σεμπαστιάν.

Ακολούθησαν το «Rich-Carlton, Abama» στην Τενερίφη, αλλά και το διάσημο γιαπωνέζικο εστιατόριο Kabuki Wellington, πάλι στην Ισπανία. Επιστρέφοντας στην Ελλάδα, ανέλαβε την κουζίνα γνωστού bar-restaurant στη Ρόδο και στη συνέχεια είχε την ιδέα να κάνει το πρώτο επιχειρηματικό του βήμα, με τα energy bars για γνωστή αλυσίδα μαγαζιών ξηρών καρπών και super foods, στη Θεσσαλονίκη.

Ασχολήθηκε, επίσης, με σούσι δημιουργίες σε Σάμο και Αθήνα και, σύμφωνα με τις δηλώσεις του, το «MasterChef» τον βρήκε σε μια περίοδο της ζωής του που σκεφτόταν σοβαρά να εγκαταλείψει την Ελλάδα.

espressonews.gr