Η Διοίκηση του Λέων Ι.Π. Μεσολογγίου έχει την τιμή να ανακοινώσει την απόκτηση του μεγαλύτερου αθλητή Μπάσκετ που ανέδειξε το Μεσολόγγι τον Κωνσταντίνο Σταυρόπουλο.

Ο Κωνσταντίνος Σταυρόπουλος δεν χρειάζεται συστάσεις. Αθλητής με ήθος και ανεξάντλητα αθλητικά προσόντα, γεννημένος νικητής στο παρκέ, έχει οδηγήσει στο παρελθόν ομάδες σε τεράστιες επιτυχίες.

Με πλούσιο βιογραφικό και αξιοζήλευτη καριέρα, ο Μεσολογγίτης υπερ-αθλητής, συμφώνησε με τους Λέοντες να οδηγήσει την ομάδα στην κορυφή αλλά και να συμπληρώσει το team προπονητών της ακαδημίας του Συλλόγου.

Την προηγούμενη σεζόν αγωνίστηκε με τη φανέλα του Γ.Σ. Χαρίλαου Τρικούπη στην Α2 Εθνική κατηγορία.

Μια σπουδαία συμφωνία-μεταγραφή για το Σύλλογο ένα νέο ξεκίνημα για τον κ. Σταυρόπουλο σε κοινή στόχευση και χάραξη στρατηγικής με σκοπό να φέρουμε τα παιδιά του Δήμου μας στο γήπεδο αλλά και να δημιουργηθεί ένα νεανικό αθλητικό σύνολο το οποίο με τις προσθήκες έμπειρων και καταξιωμένων αθλητών θα πρωταγωνιστεί στο γήπεδο.

Οι διοικούντες τον καλωσορίζουν στην οικογένεια του Λέων Μεσολογγίου και του εύχονται να είναι υγιής οδηγώντας την ομάδα και το Σύλλογο σε νέες επιτυχίες.